Nolur yardım edin.2 sene bu kadar kolay unutulur mu?

rbd.dulce1

kış güneşi...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
272
32
arkadaşlar 2 senelik ilişkim 3 ay evvel telefonda bitti.kavga ya da Tartışma yoktu artık beni sevmediğini ,ilişkiden çok yorulduğunu bidaha kimseyle ciddi bi ilişki istemediğini filan söyledi.üstelik daha bi hafta evvel nolur Karım ol sensiz yaşayamam demişti ama onu sorduğumda roldü dedi sınavların etkilenmesin diyeydi dedi.ayrıldıktan sonra Kafamı dinlemek istiyorum diyen çocuk iki gün sonra kızlarla Görüşmeye başladı sürekli farklı kızlarla görüştü ve bi ay sonra bi kızla tanışıp dört gün sonra çıkmaya başladılar.bir ayda evlilik kararı vermiş ve sözlenmişler bugün de aileler tanışmış. Şoktayım ben.ikiside hala öğrenci üni son sınıf.bi anda evlenicek kadar nasıl böylesi körleşmiş olabilir sizce bi ayda böylesi aşk mümkün mü?üstelik bu adam benim için defalarca ağlamış diz çökmüş ,kapımda sabahlamış bi insan.bu kadar kolay mı unutmak yoksa hepsi rol müydü?

Rol değildirde soğumuştur, senden en kolay öyle kurtulacağı içinde rol demiştir. En zor zamanları atlatmışşın, kendi yoluna bakmanın zamanı çoktan gelmiş..
Bir haftada soğumuş olamaz son bi buçuk aydır sevmiyormuş beni zaten kendisi söyledi.gerçekten roldü o son haftaki Karım ol demesi.öncesini bilemiyorum ben bi dönem beni sevmiş olduğuna inanıyorum ve öyle güzel romantik bi ilişkiydi ki aslında sorunlara rağmen.gözümü her kapadığımda anılar geliyo aklıma.peki bi ayda o kıza aşık olması mümkün mü bu denli?

Bir haftada soğumuş olamaz son bi buçuk aydır sevmiyormuş beni zaten kendisi söyledi.gerçekten roldü o son haftaki Karım ol demesi.öncesini bilemiyorum ben bi dönem beni sevmiş olduğuna inanıyorum ve öyle güzel romantik bi ilişkiydi ki aslında sorunlara rağmen.gözümü her kapadığımda anılar geliyo aklıma.peki bi ayda o kıza aşık olması mümkün mü bu denli?
Sağlıklı olmasa da Mümkün ama bende daha önce tanıştığını düşünüyorum.

1 ay sonra tanışıp 4 gün sonra çıkmaya başladıklarını nereden biliyorsun omu söyledi? Belki daha önce vardı.
O kızdan önce dört kızla filan görüştü o kıza direk gitse bende sizin gibi düşünürdüm ama diğer görüştüğü kızları biliyorum hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlarımızdan.bu kızıda sosyal medyada ekleyip dört gün sonra ilişkiye başladılar kız zaten twitlerinden Anladığım kadarıyla yalnızlıktan çok bunalmış evlenmek isteyen bi kız açık açık bu şekilde twitleri var hemen Karşılık verdi sanırım bu Yüzden.

Birden bire evlilik kararı alması onun geleceğini ilgilendirir ancak büyük ihtimalle aklına hep geleceksiniz.Benim de dört buçuk yıllık ilişkim birden bire bitti ve beni aldattığını öğrendim.O da dediğiniz gibi sensiz yaşayamam modundaydı hatta ayrılmadan bir saat önce bana şiir yazmıştı.Sonradan o da roldü dedi.Her neyse siz hiç canınızı sıkmayın sizin kalp kırıklığınızın hesabını elbet bir şekilde öder ancak siz bunu beklemeyin beddua da etmeyin.Ben hiç beddua etmedim.Ben mutlu olsam yeter ben mutlu olduktan sonra onun mutsuzluğu beni ilgilendirmez ne olur siz de böyle düşünün ki o evlendiğinde veya mutlu olduğunda daha çok kafanıza takmadan yaşayabilesiniz.Bu kadar kısa sürede karar verdiğine göre o kızı daha önce gözüne kestirmiş olabilir öyle olmasa bile sizi yüzüstü bırakması aklınıza gelsin değmeyecek insana üzülmeyin

O kendine gore bir yol belirlemis ve bu yolda artik tek basina degil.. sozlendigi bir kiz var.. bu saatten sonra degisen hic bir sey olmaz.. sizde kendi rotanizi belirleyip toparlanmaya bakin ..

Rol değildir de soğumuştur.
Aslında hiç sevmemiş de olabilir, amacı farklı da olabilir.
Ama bence böyle bir adamın kişiliğinden şüphe etmelisin ve gittiğine şükretmelisin.
B
Amaç olayına geldiğimizde cinsel bişey yaşamadığımızı ifade edebilirim sadece son üç ayda biraz daha talepkardı ve ben hep reddettim

Ayni seyi bugun ben de dusundum. Bi yakinim uc senedir ciktigi cocukla ayrildi, daha haftasi olmadan yeni biriyle gorusmeye basladi. Hem de evlilik niyetiyle. Bu kadar kolay mi digerini unutup yenisini sevebilmek hic anlamiyorum.

Kendimden biliyorum canım dedikleri doğru olabilir. Bi anda senden soğuması düşük bi ihtimal değil. bende uzun süreli ilişkimi aynı bahanelerle bitirdim ve anında hayatıma 1-2 kişi girdi. nedenleri: karşındaki kişiyi çok sıkmışsındır yaşayacak birşeyiniz kalmamıştır sana aşığım desede aşık olmamıştır ve birinden etkilendiyse seninle olmasının bi anlamı kalmadığı için ayrılmıştır

O kızdan önce dört kızla filan görüştü o kıza direk gitse bende sizin gibi düşünürdüm ama diğer görüştüğü kızları biliyorum hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlarımızdan.bu kızıda sosyal medyada ekleyip dört gün sonra ilişkiye başladılar kız zaten twitlerinden Anladığım kadarıyla yalnızlıktan çok bunalmış evlenmek isteyen bi kız açık açık bu şekilde twitleri var hemen Karşılık verdi sanırım bu Yüzden.

1 ayda evlilik kararımı olur ya o balon çabuk söner bence. Sende unut onu gitsin. Yaşadıklarınız rol değildir ama zamanla ilişkinizde ona göre yolunda gitmeyen birşeyler vardı demek ki. Çok dengesizmiş bir hafta önce karım ol deyip sonra ayrılıyor. Allah akıl fikir versin

Olan olmuş, adam kendi hayatına bakıyor yolunu çizmiş. Sen neden hala acaba öyle mi acaba böyle mi diyorsun ki?
yanlış anlamayın ümidim olduğu için değil ki dönse de artık ben istemem ki o da dönmez zaten.bu kadar kolay unutulmak ağrıma gitti sadece .ben onla ayrıldığım günün Sabahı bile nikahımızı hayal ederek güne başladım.çok seviyodum ama karşınızdakinin onca emeği bi anda hiçe sayması sizi kolayca unutması çok ağır bişey sindiremiyorum...

X