nolur yardim edin :(

aysg_asn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
13
0
Arkadaşlar 2.5 aylik kizim var. Başka bir yere gidince agliyo. Çok zor susturuyoruz. Gittiğimiz yerlerde bir kişi var onun kucaginda ağlamaya basliyor ve susmuyor. Dun de ayni şey oldu aglamamisti kalkacak zamani o kişi kucagina aldi ve felaket ağlamaya basladi. Bu neden kaynaklaniyo o kişiden mi yoksa kizim evini mi istiyo basina gelen var mi ? Ev ve kişi ayirt etmek çok erken değil mi :KK43:

sadece belli bir kiside mi oyle oluyor yoksa sizin disinizda biri aldiginda mi oyle oluyor? bi de o kisi kim ki sakincasi yoksa yani bebegin nesi oluyor?

Benim disimda alan kişide dudagini buzuyo abarti aglamiyo. Yanlis anlasilir diye belirtmedim kayinvalidem de çok agliyo susturamiyorum niye boyle yapiyo anlamiyorum kayinvalidem çok seviyor kizimibizim de aramiz iyi

cnm mrb eger kizin cok sık karsilasmiyosa babannesyle ondan oyle davraniyo olablir. bnmde yedibucuk aylk kizm var dogdu dogali kayinvalidemde ck durmayi sevmiyo huzursuzlaniyo bnm annemi daha ck seviyo. buyudukce gecer insallah

bnm kizimda esimin kuzeninden cok korkuyor gormesine gerek yok bayram geliyr desek agliyir.eger belli kisude agliyorsa vernyn mucagna birde bebekler 3-5 ay arasi insanlari ve ortami yabancilayabiliyrlar 4 aylikkn bayram rexil oldu kmseye gdemedik bnde apartmandako komsularkmi gezdrdim grdujce alisti

Ayni şehirde yasadigimiz için goruyo sürekli. Ayrıca ise baskiycam 2 gün kayinvalidem bakacak nasil olacak bilmiyorum :KK43:

X