Nolur yardım edinn..

Sinem aydogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
99
10
3
33
Bundan yaklaşık 2.5 ay once yuzeysel bi iliskim oldu ve adettim 1.gunuydu daha pantolon zibin ve ped vardi onda bisey yoktu 2 kez bsaldi ama uzerime degdgini biliyorum sonra 2saat sonra duş aldm be adetm devam ediyodu bugune kadar hep test aldm negatfti yalnz bi hafta once yaptgm test 4 saat sonra silik cikti sonra hastnde kan testi yaptrdm negatifti 2 gun sonra da adetten 6gun once yapilan bi test vardi net sonuc veren onuda yaptm oda negatifti ama bugun sabah 9da yine yaptm testi normal 5tl olanlardan 5 saat sonra silik bi cizgi vardi. Simdi sormak istedgm bu testlern 4 saatten sonrasi dikkate alinmali mi? Yaptrdgm kan testi 2.5 ay sonrasi icin net bi sonucmudr? Ve yuzeysel ilskide 2.5 ay sonrasnda hamile kalinablrmi? Nolur cevap verin lutfen yalvarrm. Adetide oldum 2 ay bu arada biri gecikmeli oldu ama oldu 7 gun olurdum normalde ama 4 5 faaln oldum lutfen siz benden daha bilgili deneyimlisiniz lutfen cevap verin bana..

Sonucda bu

Eklentiler

• 1471961714713388577978.webp
    1471961714713388577978.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 71
Bundan yaklaşık 2.5 ay once yuzeysel bi iliskim oldu ve adettim 1.gunuydu daha pantolon zibin ve ped vardi onda bisey yoktu 2 kez bsaldi ama uzerime degdgini biliyorum sonra 2saat sonra duş aldm be adetm devam ediyodu bugune kadar hep test aldm negatfti yalnz bi hafta once yaptgm test 4 saat sonra silik cikti sonra hastnde kan testi yaptrdm negatifti 2 gun sonra da adetten 6gun once yapilan bi test vardi net sonuc veren onuda yaptm oda negatifti ama bugun sabah 9da yine yaptm testi normal 5tl olanlardan 5 saat sonra silik bi cizgi vardi. Simdi sormak istedgm bu testlern 4 saatten sonrasi dikkate alinmali mi? Yaptrdgm kan testi 2.5 ay sonrasi icin net bi sonucmudr? Ve yuzeysel ilskide 2.5 ay sonrasnda hamile kalinablrmi? Nolur cevap verin lutfen yalvarrm. Adetide oldum 2 ay bu arada biri gecikmeli oldu ama oldu 7 gun olurdum normalde ama 4 5 faaln oldum lutfen siz benden daha bilgili deneyimlisiniz lutfen cevap verin bana..
Sonradan görülen silik çizgiyi dikkate alma gecersız sayılıyor .. Okadar test yapmişsın zaten olsaydı çıkardı .. Bahsettiğine gorede imkansız gibi birsey hamile kalman o şekilde ..

Kan testı kesin sonuç ilişkiden bir hafta sonra varsa çikar .. Gecikmese strese bağlıdır:işsiz:

Bu kadar korkuyorsunuz da niye bu işlere kalkisiyorsunuz. Ped varmış pantolon zibin varmış. Nasıl kalacan hamile acaba? İnsanlar içine boşalmak ile zor hamile kalıyor hamile kalmak o kadar kolay olsaydı ohhhoooooo...

Kan testi kesin sonuç verir hamile değilsiniz psikolojik olarak korkuyorsunuz bu size tabiki bir ders olur daha dikkatli olursunuz.

Ablacm ben istermydim boyle olsun sen benim yasadgm utanci bi gorsen.. ben sadece test o sekilde ckti diye korktum sen de baktysan yoktur dmi oyle bisey
Yok canım o test bozuk ve hamile kalmanı imkansızzzzz kalırsan da dünyada agorulmemis bir mucizeye imza atılmış olur.rahat ol. Ama lütfen böyle şeylerden uzak dur.daha yaşınız küçük. Dikkat edin.

Ilskmi bitirdim zaten dahada kimseyi almcm hayatma.. cok tesekkur ederim cevabn icin ablacım icim rahatliyo siz boyle diyince
Rahat ol stres yapma bak biz aylardır hamile kalmaya çalışıyoruz öyle kolay olsa bizler kalırız. Evlenmeden böyle işlere kalkışmayın ablacım. Herkes dürüst iyi niyetli olmaz.benden sana abla tavsiyesi.

Back
X