Şampuan ve Saç Kremleri noo poo kullananlar yardııım

butterbeer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
35
3
kızlar şampuanım bitmişken deneyeyim dedim.Yarım litre suya 4çay kaşığı karbonat attım ama marketten almıştım evde vardı onu kullandım.Daha sonra eczaneden alıp denemeyi düşünüyorum.Saçlarımı sertleştirmedi zaten sirkede kullandım.Neyse 4çay kaşığı karbonata yarım litre suyla yıkadım ama temizlenmemiş gibi geldi bana bi daha yapdım aynısını duruladım sirkeledim çıktım.Saçımı kuruturken saçlarımın arınmadığını farkettim.Saçımı elleyince yapış yapış gibiydi.Saçlarım kaşınıyo acaba diplerinde kuruluk mu yaptı.Bide saçlarımın diplerine masaj yaparak uygularken karbonatın hart hurt sesi geliyoduSaç derisini çizer mi acaba?Size de aynısı oldu mu bu arada saçlarımın önü çenemden 4parmak aşağı arkasıda omzundan 4-5 parmak aşağıdadır yani çok kısa değil ama uzunda değil.Acaba miktarda mı sorun var yardımlarınızı bekliyoruum

Son düzenleme:
bugün zeytin yağlı sabunla saçlarımı yıkadım ama yinede yağlı kalan kısımlar oldu saçlarım yapı yapıştı en sonunda dayanamadım eczaneden gidip phyto panama aldım.Uçlarında yine yapış yapış bi his var ama kullandıkça düzelir heralde.Bir daha karbonatla saç yıkamayı düşünmüyorum