Belki biraz içinizi rahatlatır diye açıklama gereği duydum... 1 Ağustosta reglimi oldum 12 ağustosta norlevo kullandım. Norlevodan 6 gün sonra ayın 18'inde ara kanamam oldu 2 gün sürdü ve çok az oldu. Ardından normal adet tarihim olan 1 eylül geldi geçti ben hala olmadım, ara kanama tarihi olan 18'i geçti yine olmadım, bu arada baş dönmesi, mide bulantıları karnımın şişmesi tabi çok korkuttu beni.. Evde 2 tane test yaptım 1'er hafta arayla negatif çıktı ama içim rahat etmiyordu. Sonra ayın 23'ünde kanamam oldu yani normal adetimden 54 gün sonra adet oldum fakat bu da 1 gün sonra kesildi ara ara az az kanamam oldu, adet mi değil mi anlayamadım çünkü başlamasıyla bitmesi bir oldu. İnternette yazan bütün hamilelik belirtilerini yaşadığımı düşündüğümden beta hcg testi yaptırdım sonunda,0.01 gibi bi değer çıktı, ancak onu görünce rahatladım.. Sizde sitres yapmayın, böyle beklemektense erkenden testinizi yaptırın rahatlayın derim... Birde ara kanamanız yeni adet tarihi oluyor anladığım kadarıyla yani ondan 5 gün sonra oldum ben... Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir...Zayıfım yani 45 kiloyum fakat hala karnım çok şiş ve ben bunun nedenini anlamış değilim...
teşekkür ederim ilginiz için. ben iki test yaptım her ikiside negatif çıktı, fakat hala adet olamadım en son adetim 29 temmuzda başladı o da 7 gün sürdü, adet miydi norlevodan kaynaklanan ara kanamamıydı bunu bilmiyorum ondan sonra hala adet olmadım ve hani hamile dahi olsam en ufak bir belirti yok, ne mide bulantısı ne baş dönmesi ki iliski yasayalı yaklasık 2 bucuk ay oluyor, sadece biraz kilo aldım umarım bir problem olmaz