Normal Doğum - Doktor - Anadolu Yakası

PaTkA86

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
100
7
Selam arkadaşlar, ilk çocuğumu normal doğurmuştum. Şimdi de ikinci bebek için niyetleniyoruz, ama öncesinde bir araştırma yapmak istedim. Anadolu yakasında, tercihim Ümraniye, ''Normal doğum'' taraftarı olan bildiğiniz doktorlar var mı? hayati bir risk olmadığı sürece kesinlikle keyfi sezaryen doğum istemiyorum.

Pendik ersoy hastanesi m8ne hanım kesinlikle tavsiye ederim ben çok korkuyordum .kontrol de sezeryan yapalım demek için gitmiştim nasıl oldu ikna oldum bilmiyorum normal doğum yaptım hatta doğum anında bir daha asla normal doğum yapıcam diye ağlarken bile iyiki yaptın 5 dj sonra farklı düşünecek sin dedi gerçekten de 9yle oldu zorunlu olmadıkça normal doğum yaptırıyor ve dogumda giriyor çoook güler yüzlü harika bir kin ben tavsiye ederim doktordan ziyade ebe araştırın bence ebe olarakta hatice hanim var onu tavsiye ederim

Central hospital Figen Temelli Akın.. 1 hafta önce normal doğum yaptırdı.. Çok şükür 3. Gün dışarıda işlerimi kendi başıma halledebiliyordum. Eli çok tezdir. Çok bilgili ve güler yüzlü hiç bir sorun yaşamadım gebelik takibinde.. Yine doğum yapsam yine Figen Hanım'a giderim.. Ebemiz de Gülsüm Hanımdı o da doğuma çok güzel hazırladı beni.. Allah ikisinden de razı olsun.

Central hospital Figen Temelli Akın.. 1 hafta önce normal doğum yaptırdı.. Çok şükür 3. Gün dışarıda işlerimi kendi başıma halledebiliyordum. Eli çok tezdir. Çok bilgili ve güler yüzlü hiç bir sorun yaşamadım gebelik takibinde.. Yine doğum yapsam yine Figen Hanım'a giderim.. Ebemiz de Gülsüm Hanımdı o da doğuma çok güzel hazırladı beni.. Allah ikisinden de razı olsun.
Merhaba. Bebeğinizin sağlıcakla büyütün.
Ben de bu sira doğum için son Dr arayışı içindeyim. Sanırım Figen hanımı sececeğim.
Doğuma kendisi girebildi mi? Kaçıncı aydan itibaren takibe başladınız?

Merhaba. Bebeğinizin sağlıcakla büyütün.
Ben de bu sira doğum için son Dr arayışı içindeyim. Sanırım Figen hanımı sececeğim.
Doğuma kendisi girebildi mi? Kaçıncı aydan itibaren takibe başladınız?
Hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren Figen hanım Gebeliği takip etti.. Doğuma da kendisi girdi hatta pazar günüydü..

Hisar Hastanesi İrem hanım :) Çevremde çok var irem hanıma gidip normal doğum yapan. Çok tatlı bir bayan bir araştırın derim.

Hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren Figen hanım Gebeliği takip etti.. Doğuma da kendisi girdi hatta pazar günüydü..
Çok teşekkür ederim. Ben de bugün Figen hanıma ilk muayenemi oldum. Çok menun kaldım. Sakin güleryüzlü bir bayan. Onunla devam etme kararı aldık.

X