Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunu elbette doktorun en iyisi bilir tatlım :) Ama deneyimlediğim kadarıyla ve tahminimce doğumun yaklaşmıştır. Bildiğim kadarıyla bu bir belirti :) Lütfen heyecan yapma. Güzel şeyler düşün. Bebeğini kucağına alacağını düşün. Haydi hayırlısı :)
Valla canim bence doktoruna git. 2 normal dogum yaptim ama boyle birsey yasamadim. Bunye meseleside olabilir. Ama sen bence en iyisi bi doktoruna danis.
Bunu elbette doktorun en iyisi bilir tatlım :) Ama deneyimlediğim kadarıyla ve tahminimce doğumun yaklaşmıştır. Bildiğim kadarıyla bu bir belirti :) Lütfen heyecan yapma. Güzel şeyler düşün. Bebeğini kucağına alacağını düşün. Haydi hayırlısı :)
Afedersin her lavaboya girip kendimi yıkarken farkettim bende normalde değil alaturka tuvalete oturunca yani çömelince oluyor Çok ağırlaştım iki gündür oturamıyorum kaburgalarım batıyo Can'ım çok yanıyo. Eşim yanımda değil görevde onun sıkıntı stresi bebeğimin ağırlığı yıprandım çok. Bi an önce doğurmak istiyorum
Valla canim bence doktoruna git. 2 normal dogum yaptim ama boyle birsey yasamadim. Bunye meseleside olabilir. Ama sen bence en iyisi bi doktoruna danis.