normal mi acaba?

cincini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
135
6
46
Ankara
kızlar merhaba ben 4.5 aylık hamileyim bebeğimin kıpırtılarını karnımın altında çok hafif hissediyorum.fazla kıpırdamıyo ve hareket ederken kasık ağrılarım oluyo.dr.um normal dedi ama ben yine de sizlerle de paylaşmak istedim.yardımcın olumusunuz lütfen bana

canım daha bebek çok güçlü olmadışından hisetmemek normalmış. birde ilk bebekte daha 22 haftalarada ancak duyulurmuş. bende daha hisetmiyorum. eşim kulagını dayayıp dinleyince amma hareketli diyodu ama ben bişey hissetmiyorum. arada sanki ayagını falan dayıyo gibi bir acı giriyordu doktorun ultrosoun aletini dayadigi yere. bide benim acı eşigim biraz yüksek duymuyorum ondan herhalde. ama buaralar tuvaletti oturunca karnımın çok sıkıştıgını ve acıdıgını hisediyorum. daha hisetmiyorum ogluşumu. stetoskop aldık ucuzlardan onla dinliyoruz. eskiden sagdaydı şimdi soldan geliyor tıkırtıları:) yanı oynuyorda duymuyorum oglumu..

şu anda daha çok küçük olduğu için yaptığı hareketler acı hissettirmez. sadece kasıklarda kelebek çırpınışı gibi hareketler hissedersiniz. esas acıyı 32. haftadan sonra hissedeceksiniz. benim oğluşum kaburgalarımı kırmadan çıkmıcak galiba....

kasik agrilari cok normal ama bu bebegin hareketlerinden kaynaklanmiyor.agrin oldugu zaman dinlenmeni öneririm.bebegin hareketleri 6nci ayda yani altin aylarda :)))hissetmeye baslarsin yani 20-22 hafta
zaten 2 ay falan hissediyosun 9uncu ay genelde hic hareket etmiyolar yerler daraldigi icin ama ettiklerindede bayagi hissediyosun cok sert oluyo hareketleri..hayirli hamilelik dönemi ve dogum dilerim

benim ilk hamileliğimde yani kızımda gayet ne hissediyodum çok hareketliydi.sanırım oğlan kız farklı oluyo.bu beğimde oğlan ..karnımın altında kıpırdıyo hissediyorum sadece kızımla kıyaslıyorum :)) sanırım oğlan uslu olcak..kıım hiperaktif çok sık idrara çıkıyorum..1 damla bile olsa çok sıkışmışım gibi zor geliyo idrarım.. bide bacakalrımda uyuşma oluyo akşamları..eğer çok yorulursam sağ bacağıma kramp giriyo sanki bıçak saplanıyo gibi ağrıyo üstüne basamıyorum ..bütün işler kalıyo ewde adım pasaklı oluyo..eşimde anlamıyo beni iş buyurup duruyo iyice sinirleniyorumhamilelik nazı sanıyo ama ben gerçektwn kızımda bunları yaşamadım abartmıyorum yani

ozaman sorunun magnezyum eksikligi canim.doktora gidip magnezyum takviyesi alman iyi olour benimde kramplarim ve kasik agrilarim bu yüzden olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…