Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki etkiler bu değer neye göre peki krugere göre mi?slm normal sperm orani% 11 anormal sperm orani % 89 cocuk istiyoruz olmuyo alakali olabilirmi
Anladım canım normal sperm testinde değerlerin normal ağırlığıda vardır Değişiyor çünkü neye göre olduğuna bağlı olarak mesela krugere göre en az yüzde 12 olmalı.Normal sperm testinde cikti bu sonuclar
Tamam şimdi oldu morfolojide yazıyorsa Sınırda Değeri eşinin. BIzim %3 tü, varikosel vardı eşimde ameliyat oldu. Keçiboynuzu kürünü yaptık sonrasında ve proxxed plus kullandı şuan değer %17 oldu. En az %14 olmalı normal kabul edilmesi için. Varikosel kesinlikle etkiliyor morfolojiyi. Eğer ölmüyorsa bence bir doktorla görüşün. Birde Sayı iyi bile olsa ileri hızda önemli.Canim tesekkur ederim ilgin icin semen analizi morfolojisi bolumde boyle yaziyordu bende bi sorun yok esimin ayni zamanda varikoselide var
CANIM MERHABA KUSURABAKMA PAT DİYE YAZIVERDİM AMA SENİ AKTİF GÖRDÜM BU SONUÇLARI DOKTOR YORUMLAMADI ACABA TERİMLER HAKKINDA BİLGİN VAR MI NE NE DEMEK BİLMİYORUM LUTFEN KUSURABKMAAnladım canım normal sperm testinde değerlerin normal ağırlığıda vardır Değişiyor çünkü neye göre olduğuna bağlı olarak mesela krugere göre en az yüzde 12 olmalı.
Canım baktımda sonuçları göremedim. Sadece sonucu yaZsan yorumlanabilir belki.CANIM MERHABA KUSURABAKMA PAT DİYE YAZIVERDİM AMA SENİ AKTİF GÖRDÜM BU SONUÇLARI DOKTOR YORUMLAMADI ACABA TERİMLER HAKKINDA BİLGİN VAR MI NE NE DEMEK BİLMİYORUM LUTFEN KUSURABKMA
Cinsel perhiz süresi 6 gün 0-0
Renk,Koku n 0-0
Kıvam n 0-0
Volüm 14 ml 0-0
Likefaksiyon Süresi 20' 0-0
Sperm Sayısı/ml 40 milyon 0-0
Motilite(%) %45 0-0
Progresyon(%) %5(A),%15(B),%25(C),%55(D) %2N 0-0
Anormal Morfoloji(%) %60(Baş),%4(Boyun),%10(Kuyruk),%24(Mikst) 0-0
Aglutinasyon Yok 0-0
Yuvarlak Hücre 2-3 Adet 0-0
Y.S. Sperm Sayısı/ml 26 milyon 0-0
Y.S. Volüm 1 ml 0-0
Y.S. Motilite(%) %100 0-0
Y.S. Progresyon(%) Tümü A ve B 0-0
>14 % 0-0
>4 %_<15% 0-0
<5 % 0-0
Evet düzeldi ameliyat sonrası çok şükür. Eşin olmam diyor ama varikosel yüzünden sonuçlar Kötüye gitmeye devam ediyor. Yani gitmesin doktora ama sonuç kötüleşeblir, üstelik çok basit bir ameliyat, bizim hareket %72 ye çıktı ameliyat sonrası.Tesekkur ederim canim yazin sonu tekrardan doktoro gidicem 3 yillik evliyim bebek istiyoruz olmuyo yumurta takibim yapildi testlerim esimin tahlillerini gormedi doktorum .gormeden hsg cekmedi benim 3 aylik yumurta takibi yapti bana olmadi .
Varikosel ameliyati olmam diyor esim ustelik .senin duzeldimi sonrasinda peki hiz olayi hangisi
Görünüyor ama çok karışık Değerler ondan anlayamadım.ALLA ALLA BEN GÖRÜYORUM KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM HİÇMİ BİŞEY GÖZÜKMÜYOR CANIM
Simdi oldu canım ancak yazabildim kusura bakma. Morfoloji baya düsük sayıda. Sayı en az 20 milyon olmali morfolojide yuzde 12. Mutlaka gidip bir üroloji uzmanıyla konusun bence.morfoloji:%2
volüm:5ml
sperm sayısı :18milyon
motilite:%55
progresyon:%15(a) %25(b) %15(c)%45(d)
Dr inatla normal diyo ben anlamadimSimdi oldu canım ancak yazabildim kusura bakma. Morfoloji baya düsük sayıda. Sayı en az 20 milyon olmali morfolojide yuzde 12. Mutlaka gidip bir üroloji uzmanıyla konusun bence.
Cok tesekkurler canmDr inatla normal diyo ben anlamadim
Doktorunuzu değiştirin o halde muhakkak çünkü normal değil kesinlikle.Dr inatla normal diyo ben anlamadim