normal yolla çocuk sahibi olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum:))

alminna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
143
0
26
Çankırı
3,5 yıllık evli olmama rağmen çocuğumun olmasını çok istiyorum.sperm sayısının az olması nedeniyle çocuğumuz olmadı 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm olmadı.nisan ayında dış gebelik nedeniyle amliyat oldum.şuan eşimin sperm sayısı 40 milyon civar benimde herhangi bi problemim yok. normal yolla çocuk sahibi olmak istiyorum.benim gibi uzun uğraşlar vermiş ve sonunda normal yolla çocuk sahibi olmuş kişilerin tavsiyelerine ihtiyacım var.yardımcı olurmusunuz?

Çok geçmişler olsun inşAllah..Bu günlerini unutacak günler yaşatsın Rabbim sana..
Bende 4.yılımda dünyalar tatlıma kavuştum.Allah sonumuzuda güzel eğlesin, inşAllah kucağımada almak nasip olur sağ salim.
Bunalımlar,üzüntüler,göz yaşı herşeyi yaşadım.
Hiç olmayacak sanıyordum,ümidim falan tükenmişti,Allah tan ümit kesilmezdi ama insanız işte.
Derken Rabbim yumurta uyarıcı ilaçtan iğneden sonra çok şükür nasip etti.
Normaldede kullanıyordum ama olmuyordu işte.(iğnesiz alıyordum ilacı,bir kaç keredir iğne oldum çatlatma iğnesi ama gene tutmamıştı)
Hamile kaldığım ayda iğne olmadım: )Sadece ilaç..

Sana tavsiyem sana uygun tedavinin peşini hiç bırakma,eğer rabbim nasip edecekse olur biliyorsun şüphesiz.
Sen tedavini ol ve sakın kendini yıpratma..

Bu arada benimde kanamayla atılan düşüğüm,kimyasal ve dış gebeliğim oldu.
Herşey kısmet cidden.

Son düzenleme:
rabbim inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.gerçekten zor bi durum yaşayan bilir sadece.kasım ayında tekrar tüp bebeğe gideceğiz ama korkularım var benim tekrar olmayacak diye.maddi anlamdada çok yıpranıyoruz.normal yolla çocuk sahibi olmak istiyorum aslında tedavi süreci beni hem fiziksel hemde ruhsal anlamda çok etkiledi.yumurta kalitesini ve sperm kalitesini artırıcı şeyler arıyorum.rabbim dileyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder inş.

Merhaba cnm,
Öncelikle rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın tüm isteyenlere versin.Bende 2 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesini ama olmadı.Sorun eşimde benimde.Ne yazıkki azospermi çıktı.Sen eşin için keçiboynuzu kürü yapabilirsin.Faydasını gören çok.Sayıyı ve kalitesini artırıyormuş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

amin inş rabbim büyüktür.keçi boynuzu kürünü duydum yaptım da ama eşim kabul etmedi.baharatçıdan bi çok baharatı karıştırttım bal ile karıştırıp yemesi için ama bi kaç gün sonra bıraktı.midesinin hassas olduğunu söylüyor ama bence yemek istemiyor ona işkence gibi geliyo bi de bu sıralar psikolojisi pek iyi değil gibi çok agrasif olmaya başladı.ona artık çocuk istediğim çok belli etmemeye çalışıyorum.bu inş evliliğimizi etkilemez.

Allah inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı sağlar her zaman dua et

Allah inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı sağlar her zaman dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…