• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal yolla HAMİLEYİMMM.arısı başınıza diyorummm

cnm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.. probleminiz neydi bende de 1. dneme negatif ve 2. ayı geride bıraktık .. bizde sorun bende yumurtalarım rezervi az...

canım eşimde sperm zayıflığı vardı.ben de nasıl oldu pek anlamadım.bir ara keçi boynuzu kürü yapmıştım.belki faydası olmuştur.bir de tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi bir kaç ay sürüyomuş.umarım en kısa zamanda sana da versin rabbim .denemeye devam .sakın yılma canım olur mu.çok öpt.

canım tebriklerhihoyyytallahım tamamına erdirsin inşallah:emir_bebek:
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

witch evet keçi boynuzunu çok kullanmıştı eşim sende beni hatırladın demekki inş bebelerimizide sağa salim kucağımıza alırız canım bende öptüm

:teytey:ikinci tüp bebek denemesinden geleli yalkaşık 2-3 ay oldu.ama tutmamıştı.şimdi ise hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.doğal yolla hamie kaldım.inanamıyorum.tam 10 yıl sonra.darısı başınıza arkadaşlar.
dr um tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisinden dedi.umarım sizlerinde olur .ümüdünizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle.............

canım yaaaaaaaaa nasıl sevindiğimi anlatamam ..uzun zamandır seni merak ediyordum .. hatta elimde bazı ilaçlar vardı sana göndermeyi düşünüyordum , tamamen süpriz oldu benim için maaaaaaaşallah diyorum :nazar: Allah tamamına erdirsin , sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmm:Saruboceq:

canım yaaaaaaaaa nasıl sevindiğimi anlatamam ..uzun zamandır seni merak ediyordum .. hatta elimde bazı ilaçlar vardı sana göndermeyi düşünüyordum , tamamen süpriz oldu benim için maaaaaaaşallah diyorum :nazar: Allah tamamına erdirsin , sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmm:Saruboceq:

çok tşk ederim canım .elimdeki ilaçları ihtiyacı olana göndereyim diyorum bende.sanırım sen de gönderöiştin.ama ocak 2009 tarihli .olur mu bilmiyorum.ben de öpt.

nasıl umudumu ayağa kaldırıdn......ya 10 yıl sonra demek....Rabbim sen büyüksün....dilersen herşey mümkün....Allah tamamına erdirsin canım

nasıl umudumu ayağa kaldırıdn......ya 10 yıl sonra demek....Rabbim sen büyüksün....dilersen herşey mümkün....Allah tamamına erdirsin canım

evet canım tam 10 yıl sonra .umudun hep daim olsun sakın pes etme .en kısa zaman da sana da versin allahım

:teytey:ikinci tüp bebek denemesinden geleli yalkaşık 2-3 ay oldu.ama tutmamıştı.şimdi ise hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.doğal yolla hamie kaldım.inanamıyorum.tam 10 yıl sonra.darısı başınıza arkadaşlar.
dr um tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisinden dedi.umarım sizlerinde olur .ümüdünizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle.............

canım çok çok çok tebrik ediyorum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın .öpüyorum darısı başımıza inşş..:teytey::teytey:

Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Darısı bizimde başımıza inşallah o mucizeyi bizde yaşarız bigün:Saruboceq:

Back
X