- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.728
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
Ben bunu çok merak ediyorum benim 2. denemem ve daha adet günüme var baya Hadi dökülün bayanlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinIlk hamileligim ikinci evliligim. 1 ayda hamile kaldim cok sukur
Amin insallah. Cumlemizinkini insallahMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)1 yil 2 aylik evliyken gebe kaldim ilk bebegim
Yanlış yazdım galiba bebeğiniz doğmuş değil mi utandımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Hayırlı olsun :)4.denemede çok şükür
Hayırlı olsun sağlıkcakla doğurun inşallah5 yıllık evliyim.. sadece evliliğimin ilk 3 ayı doğum kontrol hapı kullandım iyiki bırakmışım ... Geçen sene istedik hemen kaldım kimyasal gebelikmiş 2 ay sonra tekrar kaldım 2. si düştü . Düşükten 1 ay sonra tekrar kaldım 3. de hamileyim hepsinde neredeyse hemen hamile kalmışım.
tesekkur ederim canim inşallah sende bebegine kavusursunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
çok teşekkürler darısı başına olsun inşallahHayırlı olsun :)
Amin :)çok teşekkürler darısı başına olsun inşallah