Normalden daha gelişmiş bebek

A_KONTES

yaşam bir mucizedir
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
112
57
98
Antalya
Merhaba melek bekleyen heyecanlı kızlar!
Bugün kontrole gittim. 28h ve 3 günluk hamileyim ancak bebek 1,5-2 hafta kadar daha gelişmiş gözüküyormuş. 1.500kg Son adet tarihimde bir yanlışlık olmuştu. Yani ben 22 aralıkta adet gördükten sonra işin yoğunluğu stresi ile birlikte bir sonraki adet tarihini işaretlememişim. Hatta olup olmadığımı bile hatırlayamıyorum. 2 martta hamulelikten şüphelendim ve dr. gittiğimde 5 haftalık olduğunu soyledi. Oda ultrasona gore çünkü adedimi hatırlayamadım! :KK17: yani şimdi ben ya 28 haftadayım yada 31 haftadayım! Yada sadece çocuk haftasına görr ilerde büyüyor. Aynı durumu yaşayan oldumu?

Eğer doktorunuz bebeğiniz gelişmiş şekilde ilerliyor diyorsa, bu sizin atladığınız herhangi bir tarih ile alakalı değil.
Bence mutlu olun, ne güzel ki bebeğiniz sağlıklı ilerliyor.
Benim ilk hamileliğimde bu şekildeydi, 2. hamileliğimde aynı şekilde gidiyor.
Maşallah diyelim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Hiçmi yok kızlar bebeği 28. Haftada 1.500kg olan? 1 hafta kadar ilerdeyiz... ya siz?
Benim bebeğimde normalden bikaç hafta ilerdeydi doğuma kadar da hep çok iri olduğunu söylediler buna rağmen normal doğum yapmaya çalıştım olmadı acil sezeryana alındım ve 58cm 4.5 kilo bi kızım oldu, doğduğunda 3-4 aylık görünüyordu:D

Benim bebeğimde normalden bikaç hafta ilerdeydi doğuma kadar da hep çok iri olduğunu söylediler buna rağmen normal doğum yapmaya çalıştım olmadı acil sezeryana alındım ve 58cm 4.5 kilo bi kızım oldu, doğduğunda 3-4 aylık görünüyordu:KK70:
Maşallah cnm sağlıklı olsunda önemli olan o! Buyük görünmesi güzel birşey aslında kucağina almaktan korkmuyorsun hiç olmazsa. Peki kiloyu sorun ettinmi?

Back
X