notebook !! bilgisi olan bakabilir mi?

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
448
İyi akşamlar kızlar.
Asus notebook bilgisayarım var asus marka 5 gün önce garantiden geldi şimdi yine bozuldu!
2 defa garantiye gitti ikisinde de anakart değiştirilmiş şimdi sanırım yine anakarta bişey oldu. Kafayı yiyeceğim sürekli bununla mı uğraşıyım ben? açıp konuşsam mı asusu bilgisi olan var mı

Bazı markalarda garanti kapsamında bir kaç sefer servise giderse ürünün yenisini veriyorlar. Arayıp sorun belki değiştirirler

Konussam mi derken
konuş tabi
bir de sikayetim var diye bir site var oraya yaz

Hemen dönüyorlar

asus 2008 de aldım 2014 de çalınmasa hala kullanırdım taş gibiydi
yataktan aşağı düştü çocuklar mouse ile sürükledi birşey olmadı yani

asus u bilen değil de tüketici kanunlarını bilen biri lazım sana.... benim bildiğim 2 kere aynı sebeple gittiyse eğer değiştirmek zorundalar... pazartesi garatiye tekrar götürüp değişim istemelisiniz :KK66: bence problem çıkarmazlar

aynı sorun 1 yıl içinde 3 kez tekrarlanırsa ürünün aynı ürünün yenisini talep edebilirsin

yeni aldiysaniz 6 ay dolmadiysa yenisini talep edebilirsiniz. ayıplı mala girer.

İyi akşamlar kızlar.
Asus notebook bilgisayarım var asus marka 5 gün önce garantiden geldi şimdi yine bozuldu!
2 defa garantiye gitti ikisinde de anakart değiştirilmiş şimdi sanırım yine anakarta bişey oldu. Kafayı yiyeceğim sürekli bununla mı uğraşıyım ben? açıp konuşsam mı asusu bilgisi olan var mı
Anakart falan değiştirilmemiştir bence, yalan söylemişlerdir. Ne sorun yaşıyordunuz, yani hangi sebepten dolayı yollamıştınız garantiye?
Asus'un sorunlu modelleri bariz sorunlu oluyor. Bende de var bir tane, üstelik yeni aldım. Wifi kartında veya neyse artık bir sorun var belli ki, sürekli internet kopuyor. Bir türlü çözemedim, servise de vermek istemedim bu yüzden. Usb wireless adaptör alıp öyle kullanıyorum.

Tüketici kanununa göre 2 defa aynı hata veya 4 defa farklı hatalardan dolayı bozulan elektronik aletler değiştirilir. Direkt Asus'u ara yarın sorununu anlat ve değişim talebinde bulun.

Anakart falan değiştirilmemiştir bence, yalan söylemişlerdir. Ne sorun yaşıyordunuz, yani hangi sebepten dolayı yollamıştınız garantiye?
Asus'un sorunlu modelleri bariz sorunlu oluyor. Bende de var bir tane, üstelik yeni aldım. Wifi kartında veya neyse artık bir sorun var belli ki, sürekli internet kopuyor. Bir türlü çözemedim, servise de vermek istemedim bu yüzden. Usb wireless adaptör alıp öyle kullanıyorum.

Modeminin ana sayfasına girip şu an kullandığın wifi kanalını değiştir , yayın ayarı 40 ghz olarak görünüyorsa 20 olarak değiştir. Muhtemelen sorunun çözülecek.

X