NOVA ART'TA NEGATIF OLANLAR

81870719

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
681
911
33
Ankara
Nova artta 23 ekimde 2 embriyo transferim oldu 2 kasimda negatif sonucunu aldim doktorum ahmet bey...bir hafta icinde arayacak dediler halen ses yok...negatif olunca umursanmiyoruz demekki...benim gibi olan var mi aranizda siz neler yasadiniz..merkezden memnun musunuz...

Nova artta negatif olan yok galiba bir tek benim demekki:KK66:
Nova art ta iki denemem oldu.İlki keseyi göremeden düşük 2. Kasım sonunda dondurulmuslarla negatif.Ahmet hoca 3 gün sonra aradı ama neye yarar.Bisey soyleyemedi kem Kum. 3 tane daha dondurulmuş var yılbaşından sonra gelin dedi fakat hiç içimden gelmiyor.Beklemedeyim.Başka bi merkez ki denesem bilmiyorum.Bu arada yaş 42

İlk tüp bebek denemem bu merkezde oldu. Dondurulmuş embriyom bile yoktu sadece iki embriyo transfer edebildiler. Döllenme oranı düşük diye bilgi vermişlerdi. Söylememe gerek yok herhalde ama sonucum negatifti. Daha sonra başka bir merkeze gittik eşimle çünkü laboratuvarı bana çok güven vermemişti. Orada da ilk denemem negatif oldu ama dondurulmuş bir embriyom vardı. Dondurulmuş olan embriyom tutundu, hatta ilk tutmayan kadar iyi kalite bile değildi. Bebeğim şimdi üç aylık oldu yarın kontrolü var. Kısaca bu işler kısmet işi. Umudunuzu yitirmeden devam etmek gerek sadece. Allah istediğini değil insana ihtiyacı olanı verirmiş.

Back
X