Tüp Bebek Merkezleri NovaArt tüp Bebek merkezi ve bahçeci tüp Bebek merkezine gidenler ?

kimseyi karaladigimiz yok tum doktorlar hakkinda insanlar baslarina gelen olaylari yaziyor bu cok normal.Ayrica arkadasimin durumunda da farkli bir sey yoktu bakilmadi cok iyi biliyorum daha sonra devlete gitti orda histeroskopi yapildi ve perde alindi.Nova da sadece amh degeri ve ultsaon muaynesiyle hemen tedaviye baslandi.
Siz rezerv düşüklüğü ile ilgili arkadaşınızın size anlattığını yazıyorsunuz, ben de rezerv düşüklüğü ile bire bir söz konusu merkezde aldığım tedaviyi yazıyorum, ikinci ağızdan duyulup buraya yazılan olumsuzluklar karalamadır tabi, arkadaşınızın tıbbi bilgilerine ve dosyasına ne kadar vakıfsınız, başınıza gelenleri yazsanız amenna, burayı birçok kişi okuyo ve yorumlar insanları etkiliyo, bu nedenle dikkatli olmak gerekiyo diye düşünüyorum

kimseyi karaladigimiz yok tum doktorlar hakkinda insanlar baslarina gelen olaylari yaziyor bu cok normal.Ayrica arkadasimin durumunda da farkli bir sey yoktu bakilmadi cok iyi biliyorum daha sonra devlete gitti orda histeroskopi yapildi ve perde alindi.Nova da sadece amh degeri ve ultsaon muaynesiyle hemen tedaviye baslandi.
Siz rezerv düşüklüğü ile ilgili arkadaşınızın size anlattığını yazıyorsunuz, ben de rezerv düşüklüğü ile bire bir söz konusu merkezde aldığım tedaviyi yazıyorum, ikinci ağızdan duyulup buraya yazılan olumsuzluklar karalamadır tabi, arkadaşınızın tıbbi bilgilerine ve dosyasına ne kadar vakıfsınız, başınıza gelenleri yazsanız amenna, burayı birçok kişi okuyo ve yorumlar insanları etkiliyo, bu nedenle dikkatli olmak gerekiyo diye düşünüyorum

Siz rezerv düşüklüğü ile ilgili arkadaşınızın size anlattığını yazıyorsunuz, ben de rezerv düşüklüğü ile bire bir söz konusu merkezde aldığım tedaviyi yazıyorum, ikinci ağızdan duyulup buraya yazılan olumsuzluklar karalamadır tabi, arkadaşınızın tıbbi bilgilerine ve dosyasına ne kadar vakıfsınız, başınıza gelenleri yazsanız amenna, burayı birçok kişi okuyo ve yorumlar insanları etkiliyo, bu nedenle dikkatli olmak gerekiyo diye
Bi sakin olun bence.arkadasimin eline telefonu versem ayni seyi yazacak 1000 kere konustugumuz mevzu ayrica nova ile ilgili baska basliklar var cok daha fazla icerikli orda da yazan cizen var dolu.Alalh askina tedavinizden memnun kaldiniz diye bu kadar zahmete girmeyin surda ya.Ben de tedavi gordugum yerle alakali olumsuz yorum okudum ama ben memnunum bu karsidan beklediginize ve size olan tutumuna gore degisir bitti

hayırlı günleriniz olsun kızlar...❤
Ankara'daki novaArt tüp Bebek merkezi veya Bahçeci tüp Bebek merkezine giden oldu mu deneyimleriniz nelerdir..?
Bende iki hastaneden birine gitmek istiyorum ama kafam karışık.
Merhaba.
Ben Bahçeci de mart sonunda transfer oldum sonucum çıkana kadar yazmak istemedim ve pozitif 🙏 ikinci bebişimiz geliyor. Bahçeci de 2 kere yaptırdım ve şükürler olsun. Allah size de nasip etsin .

Novaartta hsg kan ve hormon tahlilleri sperm analizi olmadan baslamiyorlar cok şaşırdım orada tedavi alan biri olarak.Başka merkezde bir arkadasim da hsg olmadan başlamıştı ama bana anlattigi kadar biliyorum tabi.tupbebek zor süreç kendiniz karar verin içinize sinsin uzun yol .Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X