Nükhet Duru: Aldatmada asıl suç yakalanmaktır

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://t24.com.tr/haber/nukhet-duru-aldatmada-asil-suc-yakalanmaktir,304868
Nükhet Duru: Aldatmada asıl suç yakalanmaktır

'Beylerin tek gecelik ilişkileri aldatmak değil, yaramazlıktır'
page_nukhet-duru-aldatmada-asil-suc-yakalanmaktir_762102795.jpg

Şarkıcı Nükhet Duru, “Beylerin tek gecelik ilişkileri aldatmak değil, yaramazlıktır. Aldatmada asıl suç yakalanmaktır... Yakalanmayacaksın, kalp kırmayacaksın” dedi.

Uçankuş TV’de yayınlanan ve Oğulcan Tanrıyar’ın sunduğu ‘Kuş Bakışı’na konuk olan Nükhet Duru “Aldatılmayı affeder misiniz?” sorusuna “Eee tabii ki. O kadar çok ihanete uğradım ki, alıştım artık” dedi. Duru şöyle devam etti:

Bir erkek bilmeden çok rahat aldatabilir. Bir noktada bir başkasına yükselebilir. Aldatmada asıl suç yakalanmaktır... Yakalanmayacaksın, kalp kırmayacaksın. Ama seven bir kadın da kolay kanmaz” yanıtını verdi. Erkeklerin çok eşli olduğunu söyleyen Nükhet Duru, "Beylerin tek gecelik ilişkileri aldatmak değil, yaramazlıktır. Tüm suçu erkekte aramayın. Kadınlar şeytanın verdiği tatlılıkla güzeldir" ifadelerini kullandı.

Hiç sevmem şu kadını acaip yapmacık , zamanındada babasını sokağa terk edenlerden sanki herkesin babası dörtdörtlük , bu sanatçılar yaşlandıkça cinsel sapıklılıkları tavana yada ağızlarına vuruyor

Bugun okudum bu haberi...

Cok sinir oldum. Yahu kadin,sen defalarca kez aldatildin diye,diger kadinlar da buna mi layik yani? Bu gibi kadinlar yzunden erkekler curetleniyor ve yuz buluyor.

Sana denk gelmemis olsa bile esini seven ve ona sadik bircok erkek var!

zina yapmayın demez benim inancımda zinaya yaklaşMAYIN der

sen ve senin zihniyetindekiler yüzünden şimdiki gençliğin bu kadar sapkın olması

MODERN ÇAĞ ÖZGÜN ÖZGÜRRRRRRRRRRR SANAT SANATTT SANATT ay diyemicem CI diyee

Son düzenleme:
gıcık oluyorum bu kadına. sevemedim gitti. anormali normalleştirmektir bu... hele şuh gülüşüne ayar oluyorum. zorlama.

belırlı bı yasın uzerınde ve erkeksız kalmıs kadınların acıklaması bu yonde
ajda pekkan gıbı konusmus oda boyle gag gug luyordu
boyle konusan kadın sunu dusunmelıkı yasak ılıskıye acık ızlenımı verıyor
belkıde bunu bılerek soyluyor :)

X