nuna travel pepp bebek arabası??

skelebeks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
2.330
3.907
kızlar nuna marka bebek arabası kullanan oldu mu? hiç aklımda yoktu, bgn e bebekte gördüm 1060 tl ye 400 tl de hediye çeki veriliyor. normalde casual cadillac düşünüyorum,899 tl o da, 800e kadar bulduk, çok kararsız kaldım. acaba bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi??

kızlar nuna marka bebek arabası kullanan oldu mu? hiç aklımda yoktu, bgn e bebekte gördüm 1060 tl ye 400 tl de hediye çeki veriliyor. normalde casual cadillac düşünüyorum,899 tl o da, 800e kadar bulduk, çok kararsız kaldım. acaba bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi??
biz de geçen gün nuna pepp bebek arabası ve nuna pipa oto koltuğu aldık bazasıyla beraber. ikiz beklediğimiz için ikişer tane aldık 800 tl de hediye çeki almış olduk. henüz kullanmadık ama bayağa araştırdık. bence fiyat kalite olarak kârlı bir alışveriş oldu. kullananların yorumu içinin küçük olmasıymış ki bana hiç öyle gelmedi, bir de alttaki sepet için küçük diyorlar ki bunu ben de fark ettim ama çok sorun değil. kullanımı çok kolay katlaması ve açması kolay. az yer kaplıyor kapandığında. bir de benim için ana kucağı çok önemliydi o da gayet iyi bir kalitede.

Güle güle kullanın :KK66: bizde son dk casual cadillac ın air modelini 800 tl ye bulduk, onu aldık çok uyguna denk geldi oğlumuzun şansına :KK66:

• Beğen
Reactions: GCA
Ben de nuna pepp kullanıyorum. Ana kucağını başka marka almıştım, ilk bir yol onunla kullandım, şimdi arabayı kendi halinde kullanıyorum. Altına birşey koymak falan zor, çok küçük zaten sepeti.

Bir de araba alçak olduğu için altı sürekli sürtüyorum bir yerlere.

Bir de benimkinin fren mekanizması bozuldu bir yıl olmadan,kilitlemesi ve geri açması çok zor oluyor. Yolda kendi kendine kilitleniyor bazen....

Genel olarak tercih edilebilir.

Güle güle kullanın :KK66: bizde son dk casual cadillac ın air modelini 800 tl ye bulduk, onu aldık çok uyguna denk geldi oğlumuzun şansına :KK66:

Merhabalar. Bende çok araştırdım cadillac air istiyorum. Ama 1099 tl altında bulamadım. Siz nerden aldınız acaba. Güle güle kullansın oğlunuz inşallah

Nuna pipa oto koltuğu çok uyguna satıyorum almak isteyen olursa. Sadece 2-3 kez kullanıldı maksat elden çıkarmak.

X