O birden gelen aldatma hissi

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
Merhaba sevgilim erkek arkadaşıyla tatile gitti bodruma bugun 3.günümü ne tatilde ilk bodruma varar varmaz yol yorgunluğu ile beni aradi yarim saat konuştuk işte bana kafandaki düşüncelerden kurtul seni sevmesem değer vermesem önemsemesem neden arayım bu yorgunluğumla falan dedi. Halettik konuyu yaninda olan arkadaşının da sevgilisi var bu arada ama o da tatile gitmemiş benim gibi yani, daha sonra tatilinin 2.günü hiç whatsappa girmedi bende arayip rahatsiz etmek istemedim o gün konsere gidiceklerdi bir tek bunu biliyordum ve hiç konuşmadığımız için biraz tedirgindim neyse sonra gece aradı beni konserdeyken o konseri çok sevdiğimi bildiğinden aradı sırf duymam için beni düşündüğünden bu beni gerçekten mutlu etti. Bir de o gün konusmadığımız için tedirgin olmustum. Neyse gelelim konuya dün herşey normaldi gayet mutluydum hiç düşünmüyordum da normaldi herşey ama geceye kadar... Gece saat 2.30 gibi yatağımda uzanıyordum arkadaşımla mesajlaşıyodum hiç aklımda yoktu zaten whatsappda da değildi konusmuyorduk yani, daha sonra benim nefes alıp vermem zorlaştı huzursuz oldum ağlamaya başladım durup dururken sonra barda olduğunu bir kizla öpüştüğünü hissettim ama o duyguyu anlatamam gercekten ağlamam dinmiyordu hıckıra hıckıra nefes alıp vermem zorlanıyodu baya huzursuzdum o şekilde hissediyordum bu bi anda geldi okuduğunuz gibi hiç aklımda yokken ve benim hislerim gerçekten kuvvetlidir, gördüğüm rüyalar hissettiklerim çıkar yani sezgilerim kuvvetlidir. Arkadaşıma mesaj attım aldatılıyorum eminim diye kendisi bilir hislerimin kuvvetli olduğunu ama teselli vermeye çalıştı, sonra ağlamam durdu. Aramayi düşündüm fakat rahatsız etmek ve yine bana güvenmiyorsun kavgası çıkıcağından aramak istemedim. Uyumaya baktım sabah kalktiğimda o mesaj atmış 'Dün gece çok içtik baya kustum ya' diye'. Sevgilim bu şekilde mesaj attığında tabi ben iyice şok oldum, hissettiğimin doğru olduğunu düşünüyordum, çünkü bende içtiğini bir kızla öpüştüğünü hisettim oda dün gece içtik diyince iyice sanki Allah bana yol gösteriyor gibi, çünkü durup dururken onun öyle demesi ve benim dün gece öyle hissetmem. Benle sevgili olmadan öncede barlarda sarhoşken kizlarla öpüştüğünü biliyodum anlatmıştı bana ama o eskilerde kaldi falan demişti pek takılmamıştım. Ben de ona dün gece içtin demek bende huzursuz olup ağladım ictiği ve bir kizla öpüştüğünü hisettim demedim, bir kizla olduğunu hisettim dedim cevap vermedi daha. Sizce ben mi abartıyorum yoksa Allah gerçekten birşeylerin farkına varmam için yol mu gösteriyor?

X