O DİYETİ BU DİYETİ HEPSİ YALAN GELİN BEN ÇOK SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE 1 AYDA 10 KİLO VERDİM :D

zeynepazra1013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
284
218
SELAM kızlar ben bir yıl önce asla veremeyeceğime inanarak girdim bu yola 79 ike başladım 1 ayda 10 kilo verdim ve suan hla 69 um çok mutluyum kilo verdiğim için değil bunu başarabildiğimi gördüğüm için glin sizede yardımcı olmak isterim ama dediklerimi hemen hemen uygularsanız gelin yoksa olmuyor size hep destek tam destek olucam neden mı ben ınsanlarında mutlu olmasını çookk istiyorum hadi buyrun sartlara

1:inanacaksınız belkilere bile yer yok bizde :KK70:
2:spor tam saatinde haftada 3 gün (yapamazsanız başlamadan biter zaten)
3:haftada 1 yemek listesi vericem uyulacak yoksa cık olmaz :KK70:
4:güne erken başlanacak hoooopa yatak vs olmıycak
5:aramızda sıırda olmıycak :KK70: daha önce diyt yapanlar anlamıştır ne sırrı olduğunu :KK70:

bunların devamı gelicek kendinizi bana teslimm edin hatunlar (SAĞLIK SORUNU OLANLAR BİLDİRSİN AMA)

SELAM kızlar ben bir yıl önce asla veremeyeceğime inanarak girdim bu yola 79 ike başladım 1 ayda 10 kilo verdim ve suan hla 69 um çok mutluyum kilo verdiğim için değil bunu başarabildiğimi gördüğüm için glin sizede yardımcı olmak isterim ama dediklerimi hemen hemen uygularsanız gelin yoksa olmuyor size hep destek tam destek olucam neden mı ben ınsanlarında mutlu olmasını çookk istiyorum hadi buyrun sartlara

1:inanacaksınız belkilere bile yer yok bizde :KK70:
2:spor tam saatinde haftada 3 gün (yapamazsanız başlamadan biter zaten)
3:haftada 1 yemek listesi vericem uyulacak yoksa cık olmaz :KK70:
4:güne erken başlanacak hoooopa yatak vs olmıycak
5:aramızda sıırda olmıycak :KK70: daha önce diyt yapanlar anlamıştır ne sırrı olduğunu :KK70:

bunların devamı gelicek kendinizi bana teslimm edin hatunlar (SAĞLIK SORUNU OLANLAR BİLDİRSİN AMA)
tebrikler kilo vermek ve de korumak güzel bir şey
peki vereceğiniz yemek listelerini sizmi düzenlediniz yoksa diyetisyen listesimi birde spor olarak ne oneriyorsunuz

yok canım kendim vericem ama liste dediğime bakma midemizi küçültmeyle başlıycaz önce onun için günlük ne kadar ne aralıkta yediğnizi ve ne yediğnizi bilmem gerekiyor...eee tabi bunuda o an bilirsem yardımcı olamam bir hafta önceden bilsem yada bir gün önce hepimiz için daha iyi olur...

yok canım kendim vericem ama liste dediğime bakma midemizi küçültmeyle başlıycaz önce onun için günlük ne kadar ne aralıkta yediğnizi ve ne yediğnizi bilmem gerekiyor...eee tabi bunuda o an bilirsem yardımcı olamam bir hafta önceden bilsem yada bir gün önce hepimiz için daha iyi olur...
Anladım canım bende neredeyse 1 yıldır diyet yapıyorum verecek kilo çok olunca uzun sürüyor tabi:KK45:
benim midem küçüldü bayaa ama kilo vermem iyice yavaşladı sporumu eskisi gibi düzenli yapmıyorum yoksa şimdiye istediğim kiloya düşmüştüm sen spor olarak ne yapmıştın bu arada ben 114 kg ile başladım şimdi 80 kg yumHoppa

wauww maşallah sana tebrikler helal olsun ben spora yazıldım ama evde yapamıyacağımız hareketler değildi hiç biri evde olacaklar halinde sıralıyım sana
1:1 saat yürüyüş ilk 30 dk da sonra tempo jızlanacak ama
2:eek:klayayla eller oklavanın uzerinde carmaha gerilmiş isa heykeli gibi :KK70: 60 saga 60 sola
3bacaklar 30 saga 30 sola 30 öne 30 arkaya
4:su şişeleriy le iki el aynı anda yanlara yukarı
unuttum şimdi aklıma geldikçe yazarım hatırladıklarım bunlar

wauww maşallah sana tebrikler helal olsun ben spora yazıldım ama evde yapamıyacağımız hareketler değildi hiç biri evde olacaklar halinde sıralıyım sana
1:1 saat yürüyüş ilk 30 dk da sonra tempo jızlanacak ama
2:eek:klayayla eller oklavanın uzerinde carmaha gerilmiş isa heykeli gibi :KK70: 60 saga 60 sola
3bacaklar 30 saga 30 sola 30 öne 30 arkaya
4:su şişeleriy le iki el aynı anda yanlara yukarı
unuttum şimdi aklıma geldikçe yazarım hatırladıklarım bunlar
Teşekkür ederim bu süre içinde de küçük bi spor salonu yapacak kadar malzeme aldim:KK45: koşu bandı, eliptik bisiklet,stepper,Plates malzemeleri dambillar falan ama istek kalmadı bu arada canım daha 15 kg vermem lazım en kötü 10 kg
takipte kal bebeğim :KK70:
tabiki belki daha bi hirslanirim bende çabucak kurtulurum şu Son kilolardan
ne güzel olur söyle 10 kg versem bir ayda :confused:

Ben de takipteyim, liste bekliyorum.
Bugün Pazar olduğundan biraz saçma beslendim:
Sabah:şksiz çay,3/4 simit,domates,kaşar ve beyaz peynir
Öğle:1 kase tavuk çorbası
İkindi:1 sütlü kahve ve 1 parça havuçlu kek
Akşam: pas geçtim
Gece:1 sütlü kahve ve 40 gr bitter çikolata, 2 çilek

Yarım saat spor

Ben de takipteyim, liste bekliyorum.
Bugün Pazar olduğundan biraz saçma beslendim:
Sabah:şksiz çay,3/4 simit,domates,kaşar ve beyaz peynir
Öğle:1 kase tavuk çorbası
İkindi:1 sütlü kahve ve 1 parça havuçlu kek
Akşam: pas geçtim
Gece:1 sütlü kahve ve 40 gr bitter çikolata, 2 çilek

Yarım saat spor
Bisey soyliyim mi ben bunlarin hicc birini yapmadim yedim yedim doydum ohhh sefam olsun dedim hep simidin bilmem ne kadari degil hepsini yedim ve dedimki kendime sen bu yedigini severekk ye yeki psikolojin bozulmasin korkma onun faydalisini alir vucudun zaralisini atar ama tabiki hergun degil cok yemeden kiamadim aslinda boyle bi kerede anlatamam ama hersey on numaraydi

Bisey soyliyim mi ben bunlarin hicc birini yapmadim yedim yedim doydum ohhh sefam olsun dedim hep simidin bilmem ne kadari degil hepsini yedim ve dedimki kendime sen bu yedigini severekk ye yeki psikolojin bozulmasin korkma onun faydalisini alir vucudun zaralisini atar ama tabiki hergun degil cok yemeden kiamadim aslinda boyle bi kerede anlatamam ama hersey on numaraydi
Canım diyet menüsü değil zaten yazdığım, pazar rehaveti bilakis :) Doyduğum için 3/4ünü yedim simidin, yoksa baksana akşamüstü havuçlu keki götürdüm :) Öyle olunca akşam yemeyeyim dedim ama ilerleyen saatte acıkınca bitter çikolata götürdüm :) istediğimi yiyorum ben de, sadece ne bileyim bir öğün çok yediysem diğer öğünü hafif geçirmeye gayret ediyorum.
Sen neler yiyordun, liste paylaşacaktın bizimle?

Çok özür dilerim canlar sabah kanal tedavisi için gittiğim dişçide dişimin Enfeksiyon kaptığunı öğrwndim anam ağladı tedavi sırasında giremedim siteye yarın sabah en geç paylaşım yapıcam Ve

Sabah en gec 8:30 kalkış oldu kahvaltı m
Canım ne isterse yedim ilk bir hafta mesela ekmegi normalde 1 ekmek yiyorsam hrrgün bir dilim çıkardım sabah ögününden öglen yemek yedim ne varsa o gün pilav ve makarnayıda ekmek gibi her seferinde bir kaşık azalttım akşamda ekmek fazla tüketmedim bir haftada bir kilo vermiştim spor la birlikte salonda üç gün iki saat 45 dk koşubandı olmak Suretiyle tum aletleri çalıştım evdede kalkar kalkmaz 50 mekik çektim çok faydası oldu 1 ayda bile paylaşımlar çoğalsın resimleri mide koyucam aMa şunu unutmayın yemek yemekten zevk alın ve kendinize canım sen çok güzelsin hadi bu kadar yeter iki ekmekte yesen 5 saat sonra acıkacaksın 1 dilimde yesen ama bak yemezsen bu sofradan karla kalkıcaksın demeyi bikin

X