o gidiyor :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
2.976
1.733
Kizlar o kadar üzgünümki tam bi yil önce kisa süre görüstüğüm ancak evlilik düşünmediği için bitirmek zorunda kaldgim adam gidiyor :KK43: saçma gelecek size belki ama ben onu halaa unutamadim .Küçük bi yerde yasiyoruz ben buraliyim o başka yerli burada memur gtcegnide sosyal medyadan ögrendim çok ama çok üzgünüm bende tayin isteyip gitmeyi çok istedim ama olmadi burada yasamaya mahkum kaldim yine :KK43:(

Bir yıl önce kısa süre görüştüğün adam şimdi mi gidiyor canım anlamadım ya.
Canim bi yil geçti üzerinden ilk tanistigmizda kisa bir zaman görüştük şimdide tayin gidiyor .kafam allak bullak olduğu için anlasilir yazmamis olabilirim

o evlenmek istedi sen istemedin ayrıldın mı? öyle birşey anlıyorum yazdığından :KK64:

daha iyileri çıkar karşınıza inşallah. zaten biri çıkınca unutursunuz. tarihin en karanlık sayfasına gömülür hatta..

o evlenmek istedi sen istemedin ayrıldın mı? öyle birşey anlıyorum yazdığından :KK64:
Tam tersi olmuş benim anladığım, adam evlenmek istememiş heralde.
Uzun süredir görüşmemişsiniz, bu çabuk unutmanıza yardımcı our. Daha mutlu olabilceğin biri elbet çıkacaktır karşına, lütfen üzme kendini.

Kizlar o kadar üzgünümki tam bi yil önce kisa süre görüstüğüm ancak evlilik düşünmediği için bitirmek zorunda kaldgim adam gidiyor :KK43: saçma gelecek size belki ama ben onu halaa unutamadim .Küçük bi yerde yasiyoruz ben buraliyim o başka yerli burada memur gtcegnide sosyal medyadan ögrendim çok ama çok üzgünüm bende tayin isteyip gitmeyi çok istedim ama olmadi burada yasamaya mahkum kaldim yine :KK43:(
Adam seninle evlenmeyi düşünmemiş. Zaten oralı bile değilmiş. Bence sen onun gittiğinden çok kendi kaldığına üzülüyorsun. Umarım en kısa zamanda sen de hayalindeki yere gidersin ama bu adamın peşinden değil.

Uzun süredir görüşmemişsiniz, bu çabuk unutmanıza yardımcı our. Daha mutlu olabilceğin biri elbet çıkacaktır karşına, lütfen üzme kendini.

Hayir, adam evlenmek istememis, konu sahibi de bitirmek zorunda kalmis.

2 defa okudum ikisinde de yanlış okumuşum sağolun bayanlar :KK53:

adam zaten istememiş seni önüne bak boşver. üzülsen geri gelmiycek. sizi istemeyeni siz hiç istemeyin:63:

[/QUOTE="cundagg, post: 41580149, member: 666364"]daha iyileri çıkar karşınıza inşallah. zaten biri çıkınca unutursunuz. tarihin en karanlık sayfasına gömülür hatta..[/QUOTE]
İns canimda pek inanamiyorum zaten bu küçücük yerde de biraz zor gbi resmen insan kalmdi burda

eyluldogan41580188 .!.:
O kadar uzun sure olmasina rağmen unutamiyormkki deniyorum ama olmuyor yeni biri ciksa istediğim gibi illaki Unuturum ama buda zor geliyor bana

Ya seni sevmeyen adamin yasini mi tutuyosun ya memlekette adam mi kalmadi bak keyfine
evet resmen kendime eziyet ediyorum gibi bişe ama burda o kadar yalnızmki ne dertleşceğim birisi ne kafamın dağılcağı bi ortam var en çok da bu etkili sanıırm yeniden sevmekmi birini çok zor unutamıycağım için deil karşıma istediğim gibi birinin çıkcağına inanmadığım için zaten köy gibi yer öyle imtihan olcağım varmış denk geldim işte :KK43:

Adam seninle evlenmeyi düşünmemiş. Zaten oralı bile değilmiş. Bence sen onun gittiğinden çok kendi kaldığına üzülüyorsun. Umarım en kısa zamanda sen de hayalindeki yere gidersin ama bu adamın peşinden değil.
ben sanırım hiçbir zaman yaşayabilceğime inanmadığım hayallerime üzülüyorum onun öyle hayatını istediği gibi yaşarken ben yaşayamadıklarıma üzülüyorum

ben sanırım hiçbir zaman yaşayabilceğime inanmadığım hayallerime üzülüyorum onun öyle hayatını istediği gibi yaşarken ben yaşayamadıklarıma üzülüyorum
Hayallerinizi yaşayamayacak olmanız ile yaşayabileceğinize inanmamanız çok farklı şeyler farkında mısınız? Niye böyle bir umutsuzluğa kapıldınız?

[/QUOTE="Time Traveler, post: 41580947, member: 686776"]Hayallerinizi yaşayamayacak olmanız ile yaşayabileceğinize inanmamanız çok farklı şeyler farkında mısınız? Niye böyle bir umutsuzluğa kapıldınız?[/QUOTE]
Suan son derece umutsuzm dipteyim gerçekten sanrim ben böylece yalniz yaslanip gtcem :KK43: bana aci cektirenlerinde mutlulugnu izlemek duscek sanrim

X