o kan bana ait olabilir mi? :(

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
36
merhaba arkadaşlar. 1 ay sonra düğünm olcak kısmet olursa. 1 hafta önce resmi ve dini nikahımız oldu. 3 gün önce nişanlımın (artık resmi olarak eşim ama ben nişanlım diyiorum) doğum günüydü. Başbaşa kalabileceğimiz bi yere gittik. günübirlik ev kiraladık. sadece niyetimiz başbaşa güzel bir vakit geçirmekti ama planlamadığımız şeylerr oldu kızlar :KK17: aramızda yakınlaşma oldu.. yazmaya utanıyorum ama nişanlımıın cinsel organı benimkine çok az girdi ve ben bunun ilk gece olmasını istediğim için kendimi geri çektim ve çok ağrı acı hissettim o kısımda.. ağlamaya başladım korktum çünkü aslında resmi olarak evliyiz ama ilk gece olmasını istemiştim... sonra kan geldimi diye baktık kan yoktu hiç. nişanlım " o kadar girme ile yırtılmaz, çok az daha girmesi gerekiyordu yırtılması için 1 cm daha girse ancak o zaman olurdu dedi.. sonra kafamı çevirip bi baktım nevresim takımının ucunda kan lekesi var... bizden biraz ilerdeydi leke gördüğün anda ama ben içeri girdi diye korktuğumda yatağın her ucunda gezinmiştim stresten.. nişanlım çarşafları değiştirmemişlerdir senden değildir dedi... ama ya bendense diyorum değil diyor... :KK61: ama canım çok yanmıştı ve kan lekesi kurumuşta olsa orada bi leke vardı zaten 10 dk sonra gördük kurumuş olabilir 10 dk içinde ama nişanlım olmadı o leke bizden değildir diyor.. şimdi korkuyorum ya gerçekten o kan bana aitse ve ilk gece kan gelmezse ve nişanlım hakkımda yanlış düşünürse....

merhaba arkadaşlar. 1 ay sonra düğünm olcak kısmet olursa. 1 hafta önce resmi ve dini nikahımız oldu. 3 gün önce nişanlımın (artık resmi olarak eşim ama ben nişanlım diyiorum) doğum günüydü. Başbaşa kalabileceğimiz bi yere gittik. günübirlik ev kiraladık. sadece niyetimiz başbaşa güzel bir vakit geçirmekti ama planlamadığımız şeylerr oldu kızlar :KK17: aramızda yakınlaşma oldu.. yazmaya utanıyorum ama nişanlımıın cinsel organı benimkine çok az girdi ve ben bunun ilk gece olmasını istediğim için kendimi geri çektim ve çok ağrı acı hissettim o kısımda.. ağlamaya başladım korktum çünkü aslında resmi olarak evliyiz ama ilk gece olmasını istemiştim... sonra kan geldimi diye baktık kan yoktu hiç. nişanlım " o kadar girme ile yırtılmaz, çok az daha girmesi gerekiyordu yırtılması için 1 cm daha girse ancak o zaman olurdu dedi.. sonra kafamı çevirip bi baktım nevresim takımının ucunda kan lekesi var... bizden biraz ilerdeydi leke gördüğün anda ama ben içeri girdi diye korktuğumda yatağın her ucunda gezinmiştim stresten.. nişanlım çarşafları değiştirmemişlerdir senden değildir dedi... ama ya bendense diyorum değil diyor... :KK61: ama canım çok yanmıştı ve kan lekesi kurumuşta olsa orada bi leke vardı zaten 10 dk sonra gördük kurumuş olabilir 10 dk içinde ama nişanlım olmadı o leke bizden değildir diyor.. şimdi korkuyorum ya gerçekten o kan bana aitse ve ilk gece kan gelmezse ve nişanlım hakkımda yanlış düşünürse....
Resmi kocan olmuş bir kendini intihar etmediğin kalmış.Nevresimin ucunda kanın ne işi var ki anlamadım

Şaka mı diyeceğim

Yeni üye değilsin fake desem

Zaten nişanlın ile yapmışsın; neden senden şüphe duysun?

Bir de o gelen kan nevresimin kenarına azıcık sürülen bir şey değil; akşam olup halen çamaşırında herhangi bir kırmızılık yoksa bir şey olmamıştır.

Hatta biz de bir hafta boyunca her ilişki de yeniden geldi; o kadar çabuk olup bitmezzz.

olacakları tahmin edebilmeliydiniz.. bir birrini seven iki kişi boş bir ev ki hemde evlisiniz artık.. bunlar sizin seçiminiz karışamam.. ama şunu söyleyim..kanama olsa siz hissedersiniz.. içinizden akacak o sıvı nihayetinde.. öle kıpkırmızı bir kanda gelmiyor hafif pembe açık bir kan yani.. nişanlında seninle ne yaşadığını bilmiyor ve seni yargılayacaksa bişey diyemeyecem artık... bir erkeğin bence kana ihtiyacı yok karşısındakinin ilk ilişkisi olup olmadığını gayet rahat ta anlar..

yok artık. nişanlın hakkında neden nasıl yanlış düşünsün canım. uamrım öyle bi insan değildir sende aklına getirme böyle şeyler ,/

Son sorduğunuz soru şaka olsa gerek dimi :KK53:
Karı-koca olmuşunuz artık niye bu kadar telaşlısınki.
Yada neden başbaşa bi evde oluyorsunuz. Bunun olucagını az cok tahmin etmiş olmanız gerek.

Resmi kocan olmuş bir kendini intihar etmediğin kalmış.Nevresimin ucunda kanın ne işi var ki anlamadım
bende anlamadım. günübirlik ev kiralamıştık. kadın çarşafları değiştirmemiştir dedi. tam aramızda o olay yaşandıktan sonra gergnken o lekeyi farkettim :KK43:

Sussam olmaz, konuşsam gönül razı değil. :KK12: O artık eşiniz bu bir. Davullu zurnalı düğün yapmadıkça insanlar ciddi ciddi evli gibi hissetmiyor arkadaş, hayret bir şey. Kendinizi kan vs diye kastığınız için olmuştur. Hakkımda yanlış düşünecek diye kasmayın bir de bu da iki.

Şaka mı diyeceğim

Yeni üye değilsin fake desem

Zaten nişanlın ile yapmışsın; neden senden şüphe duysun?

Bir de o gelen kan nevresimin kenarına azıcık sürülen bir şey değil; akşam olup halen çamaşırında herhangi bir kırmızılık yoksa bir şey olmamıştır.

Hatta biz de bir hafta boyunca her ilişki de yeniden geldi; o kadar çabuk olup bitmezzz.
yok fake değil.. ben abarttım biraz bu durumu belki de

düğününüze bir ay kalmışsa eviniz falan hazır değilmiydi.. ya şu günübirlik ev tutma işinide ben anlamadım siz zaten nişanlısınız.. gidin bi restorantta oturun beraber vakit geçirin sırf bişeyler içn ev tutulmuş gbi.. neden bilmem doğru gelmiyor bana tabi bu benim fikrim bi aceleniz mi var..

Bir de zaten siz durdurmasaymışsınız eşiniz ilişkiyi tamamlayacakmış

Zaten onun düğün gecesi beklentisi yok ki

düğün gecesi kan gelse ne olur gelmese ne olur

Düğün dediğinin de çok da bir önemi yok; o yorgunlukla bir şey anlamazsınız bence; düğünden önce huzurluca bitseydi :)

düğününüze bir ay kalmışsa eviniz falan hazır değilmiydi.. ya şu günübirlik ev tutma işinide ben anlamadım siz zaten nişanlısınız.. gidin bi restorantta oturun beraber vakit geçirin sırf bişeyler içn ev tutulmuş gbi.. neden bilmem doğru gelmiyor bana tabi bu benim fikrim bi aceleniz mi var..
burada yaşamayacağız düğünden sonra. ev hazır ama düğünden sonra gideceğiz

nişanlın kızlık zarı uzmanı mübarek az daha girerse olur falan :)
niye bu kadar panikledin ki
bu arada belki içini rahatlatır diye söylüyorum benim defalarca kanamam olmuştu farklı zamanlarda.
nişanlım hakkımda yanlış düşünürse ne demek ya ????? ay valla kk da bişeye şaşırmıcam artık diyorum yine şaşırtıyosunuz beni
nişanlın ne düşünebilir Allah aşkına bi açıklasana?

X