o kelimeden sonra ne yapmalıyım

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
Merhaba arkadaşlar.
Bugün ufak bi konuşma ardından bi anda kocama eşşek dedim 1,5 senedir evliyim ve ilk defa böyle bir kelime çıktı ağzımdan oda bana ben mıyım eşşek şerefsiz dedi neye uğradığımı şaşırdım çünkü bu ilkti ikimizde böyle kelimeleri asla sevmeyen insanlarız çünkü oda o kelimeyi kullandığı için afalladi sizce bu kelimeden sonra ona nasıl davranmalıyim?

Ben de essek derim bana sempatik gelir sipa falan da derim. Ama serefsiz cok agir olmus. Bilemedim. Bence surat yapma al karsina konus uzuldugunden bahset. Baktin cok ustune geliyo bagiriyo. Hic bisey deme. Surat yap

İnsan sinirlenince der,bana sorunmuş gibi gelmedi.

Biz asla böyle konuşmayan insanlarız ve eşşek kelimesi ona ağır geldi i oda bi anda öyle bi kelime kullandı çok kalbim kırıldı
Ben de essek derim bana sempatik gelir sipa falan da derim. Ama serefsiz cok agir olmus. Bilemedim. Bence surat yapma al karsina konus uzuldugunden bahset. Baktin cok ustune geliyo bagiriyo. Hic bisey deme. Surat yap

"Eşek" de çok çirkin "Şerefsiz" de.
Karşılıklı özür dileyin.
Onun kullandığı kelime çok ağır olduğu için ben ondan özür bekliyorum aslında çünkü ilk defa böyle bir konuşma geçti aramızda :-(

Eşek kelimesi bana çok sempatik gelir hatta bebekleri falan severken sipa eşek diye severim ben ama demek ki sizler hakaret için kullanıyorsunuz.

Yalnız eşek hakaret olarak algılanıyor ise şerefsiz kelimesi 10 misli daha büyük bir hakaret.

Karşılıklı ozür dileyin.

Evlilikten evliliğe değişiyor sanırım.. Mesela biz şakalaşırken seni eşşek seni, gel buraya sıpa diye kelimeler kullanıyoruz. Bence kelimeden önce takılmanız gereken hangi duyguyla söylendiği.. Çok büyük problem değil aslına bakarsanız. İnsanlar birbirine neler diyor. Gurur yapıcam deyip güzel günleri zehir etmeyin birbirinize.

Ufak bir konusma mi ufak bir tartismadan dogan laflar mi bunlar..

Cunku normal bir konusmanin ardindan bu sekilde bir laf etmenizle siz ve sonrasinda buna karsilik veren esinizde suclu..

Sakince konusun ozur dileyin her ikiniz de bence

Eşek kelimesi bana çok sempatik gelir hatta bebekleri falan severken sipa eşek diye severim ben ama demek ki sizler hakaret için kullanıyorsunuz.

Yalnız eşek hakaret olarak algılanıyor ise şerefsiz kelimesi 10 misli daha büyük bir hakaret.

Karşılıklı ozür dileyin.
Peki teşekkür ederim.

Tartışma değildi bi anda söyleyiverdim bende nasıl dediğimi ben bile şaşırdım çok sakindik çünkü
Ufak bir konusma mi ufak bir tartismadan dogan laflar mi bunlar..

Cunku normal bir konusmanin ardindan bu sekilde bir laf etmenizle siz ve sonrasinda buna karsilik veren esinizde suclu..

Sakince konusun ozur dileyin her ikiniz de bence

X