• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o mu ben mi?... yine kaybettim.

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.581
2.439
448
Kızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var :(
Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !

Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.

Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .

Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).

Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.

Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!

Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?

Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.

Kendim ettim kendim buldum hesabı olmuş kusura bakmayın; sevgilisi olduğunu göstere göstere yanınıza yanaşan adamdan ne ummuştunuz acaba? Laflara bak hele, "Ben yvşğım" diye bağıra bağıra gelmiş size.

Yani, şöyle bir adam için moral bozmak bir yana, dönüp ikinciye baksam kendime hakaret sayarım.

Kendim ettim kendim buldum hesabı olmuş kusura bakmayın; sevgilisi olduğunu göstere göstere yanınıza yanaşan adamdan ne ummuştunuz acaba? Laflara bak hele, "Ben yvşğım" diye bağıra bağıra gelmiş size.

Şu herif için iki dakika bile moral bozmak, kendinize hakaretle eş değer.

Kesinlikle kendim ettim kendim buldum. Kendime inanamıyorum aslında.

Bana gelse ne olacaktı ona yapan banada yapıcaktı. Beynimi devreye sokamadım ne yazıkki :(

Ne deseniz haklısınız. üzülmemeliyim. Sürekli görüyorum ve kullanılmış hissediyorum kendimi

Ben sevgilisine üzüldüm. Adamın sevgilisi olduğunu biliyormuşsunuz neticede, kandırılmış değilsiniz. O yüzden bunun olabileceği belliymiş. Ama kızın bir şeyden haberi yok. Adam hem aldatıyor hem arkasından sevmiyorum diyor hem boy boy fotoğraf koyuyor. Tanısam hayrına ulaşır söylerdim. Heba ediyor vaktini.

Kızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var :KK43:
Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !

Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.

Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .

Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).

Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.

Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!

Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?

Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.

Azıcık ilgi için, bu tarz karakteri olmayan davranışlar sergilemeye değdi mi?? :işsiz:

Kesinlikle kendim ettim kendim buldum. Kendime inanamıyorum aslında.

Bana gelse ne olacaktı ona yapan banada yapıcaktı. Beynimi devreye sokamadım ne yazıkki :KK43:

Ne deseniz haklısınız. üzülmemeliyim. Sürekli görüyorum ve kullanılmış hissediyorum kendimi

Sizinki duygusal boşluktan; ilgiyi görünce tabi...
Neyse, kullanılmış hissetmeyin anlık bi saçmaladınız gibi görün; müsibetin nasihati gibi alın ve daha sağlıklı ilişkilere yönelin.

bence sevgilisine söyle
sen üzülücen onlar mutlu olcak eğlenecek
olmaz
ben olsam herşeyi söylerim o pis çocukta acı çeksin biraz

Ben sevgilisine üzüldüm. Adamın sevgilisi olduğunu biliyormuşsunuz neticede, kandırılmış değilsiniz. O yüzden bunun olabileceği belliymiş. Ama kızın bir şeyden haberi yok. Adam hem aldatıyor hem arkasından sevmiyorum diyor hem boy boy fotoğraf koyuyor. Tanısam hayrına ulaşır söylerdim. Heba ediyor vaktini.
en başta bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Sevmiyorum dedi,zaman istedi. Ama yalanmış.

Kız için üzülüyorum uyarmak istdim kaç kez ama bana inanır mı bilmiyorum.

E diyemedin mi birşeyleri temizlemeden bana yazma cürretinde bulunma diye?
Böyle rest çekmemişsin üstüne hata edip aşık olduğunu söylemişsin.

Sizinki duygusal boşluktan; ilgiyi görünce tabi...
Neyse, kullanılmış hissetmeyin anlık bi saçmaladınız gibi görün; müsibetin nasihati gibi alın ve daha sağlıklı ilişkilere yönelin.
artık asla ve asla konuşmıcam . Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. Hatanın büyüğü bende orası ayrı.

Çok teşekkür ederim.

şu devirde bir kişinin taa 5. kuşak eniştesine kadar herşeyi öğrenebilirsin zaten baya resmini görmüşsün başka bir kızla defalarca sorman bile seni aşırı ezik ilgiye muhtaç göstermiş ve yürüyüp gitmiş ne olacak ki kendini eğlendiriyor başkalarının duygularından kime ne.
nelerle karşılaşıyoruz bu forumda ne iğrenç tiplerle ve siz hala yok sana anlatamayacağım şeyler var diyen birine inananıyor musun .... yazık etmişsin kendine...
artık bütün ilşkini kes şu adamla ilahi adalet yerini bulacaktır.

E diyemedin mi birşeyleri temizlemeden bana yazma cürretinde bulunma diye?
Böyle rest çekmemişsin üstüne hata edip aşık olduğunu söylemişsin.
hata üstüne hata bunu söyledim ve kestim konuşmayı.

Aslında çok sefer kestim ama bir şekilde engel oldu. Ama artık kesinlikle yaklaştırmıcagım yanıma. Gitgide üzüyor bu durum beni

en başta bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Sevmiyorum dedi,zaman istedi. Ama yalanmış.

Kız için üzülüyorum uyarmak istdim kaç kez ama bana inanır mı bilmiyorum.

İyi de sizden saklamaya gerek bile duymamış baksanıza. Size olan ilgisinden sonra koydu fotoğrafları diyorsunuz. Bunu görünce de uzak duramadıysanız aşk itirafı yapmasaydınız keşke. Kıza siz ulaşmayın zaten, saçma olur. Her seferinde adamın ne kadar pislik olduğuna odaklanın bence, sevilecek bir yanı yok çünkü.

sevgilisi olduğunu bile bile başlamışsınız, kartlarını açık oynamış adam he yaptığı karaktersizlik o apayrı bir şey ama yani siz de bile bile lades demişsiniz...
bi de diğer kızı düşünün? hiçbir şeyden haberi yok bulutların üstünde gibi neden? çünkü adam ona da aynı şekilde ilgili, hem de o sevgilisi yani..
ay yazdıkça yazıcam da sonunda ban yememe sebep olacak kelimeler çıkabilir ağzımdan.. susayım ben..

Back
X