O vantilatoru acmaz olaydim

SAfsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.562
1.440
Hanimlar konunun yeri burasi olmayabilir belki ama acil cevap almam lazim lakin dayanamiyorum.

Dun gece cok sicak diye vantilatöru actim. Sabaha kadar acik kalmis. Boynum tutulmus haraket edemiyorum. Bugun cok fazla degildi ama aksam dayanilmaz oldu su an canimi cok yakiyor. Kas gevsetici krem hap falan yada baska bir onerisi olan var mi

Lutfenn yardim edinn

sıcak bi duş alıp masaj yaptırın. ardından da sıcak bi havluyla sarıp uyuyun. işe yarayabilir.

Bu havada zor gelebilir ama boynuna sicak havlu koyabilirsin iyi geliyor.Havlu sogudukca tekrar isit..

Sicak su torbasi koydum ama ise yaramadi nasil carptiysa koltuk altm bile tas gibi. Esim masaj yapti ama canim cok aciyor dayanamiyorum

Sicak su torbasi koydum ama ise yaramadi nasil carptiysa koltuk altm bile tas gibi. Esim masaj yapti ama canim cok aciyor dayanamiyorum
Boyun tutulmasi cok feci birsey ya benim tutuldugu zaman oldugum yerde kaliyorum mumkun olmuyor hareket bile etmek,anlayabiliyorum seni.. Evde agri kesici jel yok mu?
Yarin mutlaka bir hastaneye gidin
Gecmis olsun...

sıcak su torbası ayak altından başka bi yere konmaz tehlikelidir. tek başına bi işe yaramaz öncelikle orayı yumuşatacaksınız sıcak bir duş ile. sonra masaj ile tutukluğu dağıtacaksınız. kasları gevşek tutmak için sıcak havluya sarın bide kas gevşetici için. ya da krem alıp sürebilirsiniz masajdan sonra havluyu koyarsınız. mışıl mışıl uyursunuz. tek başına birini yaptığınızda pek bi etki alamazsınız hatta kasları yumuşatmadan masaj daha çok ağrıya sebep olabilir.

Hanimlar konunun yeri burasi olmayabilir belki ama acil cevap almam lazim lakin dayanamiyorum.

Dun gece cok sicak diye vantilatöru actim. Sabaha kadar acik kalmis. Boynum tutulmus haraket edemiyorum. Bugun cok fazla degildi ama aksam dayanilmaz oldu su an canimi cok yakiyor. Kas gevsetici krem hap falan yada baska bir onerisi olan var mi

Lutfenn yardim edinn
Öncelikle sıcak uygulayın üzerine hatta şu sıcak ağrı bantlarında. Alın eczaneden..kas gevsetici ve ibobrufen alabilirsiniz.yarında masaja gidebilirsiniz.eğer çok uzun süre geçmezse oraya nöralterapi diye bir yöntemle iğne yapıyorlar uyuşunca kas devre dışı kalıyor ve normal haline dönüyor.ben birkere tam 1.5 ay kas spazmı geçirdim de ordan biliyorum .geçmiş olsun

Boyun tutulmasi cok feci birsey ya benim tutuldugu zaman oldugum yerde kaliyorum mumkun olmuyor hareket bile etmek,anlayabiliyorum seni.. Evde agri kesici jel yok mu?
Yarin mutlaka bir hastaneye gidin
Gecmis olsun...
Maleswf yok hicde lazim olmadi. Kalan ilaçları da atarim ben genelde zaten. Esim nobetci eczane bulsun en iyisi yaa aglicam nerdeyse

sıcak su torbası ayak altından başka bi yere konmaz tehlikelidir. tek başına bi işe yaramaz öncelikle orayı yumuşatacaksınız sıcak bir duş ile. sonra masaj ile tutukluğu dağıtacaksınız. kasları gevşek tutmak için sıcak havluya sarın bide kas gevşetici için. ya da krem alıp sürebilirsiniz masajdan sonra havluyu koyarsınız. mışıl mışıl uyursunuz. tek başına birini yaptığınızda pek bi etki alamazsınız hatta kasları yumuşatmadan masaj daha çok ağrıya sebep olabilir.
Sicak su torbasinin zararini bilmiyordum canim cok sagol biraktim hemen

Öncelikle sıcak uygulayın üzerine hatta şu sıcak ağrı bantlarında. Alın eczaneden..kas gevsetici ve ibobrufen alabilirsiniz.yarında masaja gidebilirsiniz.eğer çok uzun süre geçmezse oraya nöralterapi diye bir yöntemle iğne yapıyorlar uyuşunca kas devre dışı kalıyor ve normal haline dönüyor.ben birkere tam 1.5 ay kas spazmı geçirdim de ordan biliyorum .geçmiş olsun
Calistigim icin masaja gitme sansim yok. Zaten bebek icin doktora gidiyorum 2de bir izin alma sansim yok. 1bucuk ay mi saka gibi. 12 saatde mahvoldm ben

Lutfenn yardim edinn
Zeytinyağı GEVŞETİCİ etkiye de sahiptir.
İlaç alıncaya kadar onu kullanabilirsin.
BOYNUNA SÜRÜP İYİCE OVALA.
BEN KENDİM ÇOK DENEDİM. İşe yarıyor .
Hemen değil de 1 veya 2 saat içinde ETKİSİNİ hissedersin.
GEÇMİŞ OLSUN!

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36484592

X