Objektif yazacak olan arkadaşlar akıl istiyorum.

canım arakadaşım sıkma canını çocuğuna yazık.eşine hesabını tabi ki sor.ama kaynananın karşısında asla boynunuda eğdirme.yavaş yavaş evini temizle,yemeklerini hazırlıklarını yap,mevlütün olacağı saate yakında rahatsızlanmış fenalaşmış numarası yap.kaynananın yanında elin karnında rahatsızmış gibi yap ki seni her işe koşmasın.gelen misafirlerde akrabalarda yardım etsin.eşine de mevlütten önce telefon aç aranızda hiç kırgınlık yokmuş gibi vicdanına oynayacak şekilde canım ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum galiba misafirlere de ayıp olacak ama napiiiim çok kötüyüm de.eşin annesini arayıp durumu söyleyip seni fazla çalıştırmamasını söylesin.kendini üzme bu konularda Allah başka kederler vermesin.sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alıp ağız tadıyla büyütmen dileğiyle...

çok şükür herşeyi hallettim canım.yorumun için çok teşekkür ederim.

Oğlunun mevlüdünün güzel olmasına çok sevindim. Hemde haftasonu istediğin gibi olmuş ne güzel. Hoş bir anı olarak zihninde kalıcaktır... Allah damatlığınıda göstersin inşallah.:nazar:

Oğlunun mevlüdünün güzel olmasına çok sevindim. Hemde haftasonu istediğin gibi olmuş ne güzel. Hoş bir anı olarak zihninde kalıcaktır... Allah damatlığınıda göstersin inşallah.:nazar:

çok teşekkür ederim arkadaşım amiinnn allah razı olsun.

merhaba canim,

ben simdi gordum bu konuyu...erkek milletine sunu yapalim mi? edelim mi? demekten ziyade demekki emr-i vaki yapmak gerekiyor.

bana kalirsa sen yokmuscasina ana ogul kendi aralarinda konusup karar vermeleri dogru degil..

Calisan kadinin halinden ancak calisan kadinlar anlar…ki birde suanda kaldiki iki canlisin ve bir cocugun var...

durumu cok iyi cozmussun tebrik ederim :34:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar belki ne yaptım merak edersiniz diye yazayım dedim.cuma akşamı eve gittim baktım oğlum çok mız mızdı zaten.aradım eşimi çok sinirliydim ama.dedim oğlan durmuyo gel temizlikmi yapacaksın ne yapacaksan yap dedim.eşim geldi o sıırada kayganada eltimdeydi oda geldi.tabi onun yapacağı şey belli.yatıp uzanmak.ha o yaşta iş yapsın demiyorum ama biraz daha düşünceli olabilir.eşimle beraber evi temizledik bende yardım ettim.ama kayganayada yeri geldi lafımı koydum dayanamadım."öyle yatıp oturmakla mevlid okutmak herkese nasip olur dedim."mevlidi okuttuk bitti mevlidin sonunda gittim hocayla konuştum.pazar günüde benim mevlidim var dedim.ayarladım.ben hocayla konuşurkenn baktım kaygana lafa karışıyor yok köye çıkmadan onuda halletsek falan.o anda işte ona şimdi sen sus diyesim geldi.bazı arkadaşlar demişler işte mevlidi bayanlar organize eder falan diye.ama işin maliyet tarafı eşime ait olunca mecburen onunda fikrini almam lazım ki ben eşimden habersiz ne olursa olsun birşey yapmak istemiyorum.onunda gönlü razı olmadan yaptığım şey bana huzur vermez.ve ayrıca hocayı ben tanımıyorum çok konuşmuşluğum yok kaygana tanıyor.neyse herkes evden gitti.yalnızken eşime dedim pazar günü oğlumuzun sünneti var itiraz edersen aylarca yüzümün güldüğünü göremezsin dedim.hiç itiraz istemiyorum dedim.pazar kalktık oturma odasını bir güzel süsledik.şekerlerimizi cumartesinden ayarlamıştık zaten.velhasıl oğlumun mevlüdü çok güzel oldu.

iyi yapmışssın..allah kabul etsin

ben oğlumun mevlüd konusunu zaten eşime dedim.hani bunda bukadar ilgi alaka hemen ayarlamış etmişsniz diye.ve ben sanki hiiiççç ilgilenmeyecekmişim gibi halbuki evdeki bütün sorumluluk bana ait olacak.tutmuş bunlar ikisi konuşuyor kendi aralarında.işte bu yüzden oğlumuda alıp gidip mevlüdünüzü yapın evide temizleyin öyle gelirim diyip çıkasım var evden.madem benlik bişey yok.benim orda olmamada gerek yok.

Benım de anlayamadıgım; kendı aralarında konusuyorlar ya, peki sana nezaman soyleyeceklerdi mevlıd yapılacagını?
ben sızın yerınızde olsam işlere elimi bile sürmem. hem emrivaki yapılıyor. hem hamılesın. hem cocuklusun. hemde mevlıd senın mevlıdın degıl :19:

Evli olmadigim icin "kaynana" olaylarini ama kayinvalidenizin pek bi sucunu gormedim. Esin dusuncesizce davranmis mevlud konusunda. Esine diyecegine kadar kayinvalidene soyleseydin belki ayarlamisti simdiye. Yorgun argin isten gelip hizmet etmek zor tabii ama guzel bisey icin hizmet edeceksiniz. Evinizde kuran okuncak misafir gelcek.

Bence cok uzatma bu meseleyi.

Bazi arkadaslar meselyi konus esinle unutma gibisinden biseyler demis.
Yuvanizi bu tip meseleler yuzunden yipratmayin...
İnsallah duzelir araniz.

Evli olmadigim icin "kaynana" olaylarini ama kayinvalidenizin pek bi sucunu gormedim. Esin dusuncesizce davranmis mevlud konusunda. Esine diyecegine kadar kayinvalidene soyleseydin belki ayarlamisti simdiye. Yorgun argin isten gelip hizmet etmek zor tabii ama guzel bisey icin hizmet edeceksiniz. Evinizde kuran okuncak misafir gelcek.

Bence cok uzatma bu meseleyi.

Bazi arkadaslar meselyi konus esinle unutma gibisinden biseyler demis.
Yuvanizi bu tip meseleler yuzunden yipratmayin...
İnsallah duzelir araniz.

yorumun için teşekkür ederim.

Back
X