merhaba kızlar, bende bu ay dondurulmuşlarla deniycem. 4 aşılama, 1 tüp bebek denemem oldu. tüp bebekte hamile kaldım lakin 2,5 aylıkken gelişimi durdu bebişimin7 aydır anca kendimi toparladım ve tekrar denemeye karar verdim. tedavi sürücü çok yoğun olduğu için bu sefer dondurulmuşla deniycem bakalım. ben ist. tüp bebek merkezine gidiyorum, doktorum aret kamer. çok pozitif bir adam tavsiye ederim herkese. tüp bebek raporu çıkarttım ben ve rapor kabul eden fazla yer yoktu. mecburen buraya gittim, ama çokta memnun kaldım. bu arada rapor çıkarınca maliyet 1500 tl oluyor. eğer vaktiniz varsa çıkarın derim. biraz uğraştırıyor tabi
![]()
Hayırlısı olsun cnm aret kamere benım doktorum gonderdı benı ama ben gebzede oturdugum ıcın gıt gel orası bana uzak kaldı ama kadıkoyde bırgul hanıma gıdıyorum onuda doktorum tavsıye etttı 1. denemede olmadı sımdı adetımı beklıyorum ve dondurulmuslarlar denıycez cnmmm rapor uzun suruyorkı benım yerım rapor kabul etmıyor yaa o yuzden napalım verdık bır kere dıyorzu nasıp kısmettt rabbım bebgımı versınde para onemlı degıll artıkk cnm ....:26::26::26: