BAK CANIM doktoru takip et diyecekki emel hemşire hastaya anlat.kardeşim ben emeli istsmiyorum ben doktorumu istiyorum.BEN HAKAN YARALIYA GİDİYORUM EMEL hemşireye değil.onlarda kendilerini birşey zannetmişler havalar 1500.birşeyi 2 defa sormaya gör sen bizi dinlemiyormusun diyorlar.kardeşim istersem 1o defa sorarım .orası özel sen bana 1o defada olsa anlatacaksın. ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz hergün tüp bebek mi yaptırıyoruz. fizyolojik olarak zaten yıpranıyorsunuz pisikolojik olarak destek vermeleri, cesaretlendirmeleri gerekirken parayı yatırdıktan sonra davranışları değişiyor. Hemşire egomanyası altında kalıyorsunuz. Anatolia yı bu tutumlarından dolayı bıraktım Gen-Art ta ilk denememde hamile kaldım. İlgi alakalarından son derece memnunum özel olduğunuzu hissettiriyorlar. Her şeyimle doktor ilgileniyor, hemşirelere bırakmıyor. Anatolia da her şeyi hemşireler yapıyor doktora ulaşamıyorsun, ama hakkını aramaya başlar da biraz sesini çıkarmazsan doktoru zor bulursun. Tabi ozaman da hemşirelerin tafrasını çekersin. Doktorun odasına zor girersin.doktor oradan oraya kouşturmaktan seninle ilgilenemez, tekrar hemşirelere bırakır. Ama Gen Art ta direk doktorun odasına girip her şeyi en ince ayrıntısına kadar hemşireden değil doktordan öğreniyorsun. genede senin için hayırlı olsun belki benim gittiğimde hemşirelerin sinirli zamanıydı ( 3 defa gittim hepsinde aynı şeyle karşılaştım ama....) bilmem inşallah sen böyle birdurumla karşılaşmazsın, madem ki başlamışsın sakın umudunu yitirme zorluklara göğüs germezsen mutluluğa ulaşamazsın Allah yardıncın olsun. inşallah bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza alırsınız.