Pardon canımcım ben seni sonundasın işlemlerin sanmıştım:) Hadi bakalım simdiden hayırlı ugurlu olsun. Ben de öğretmenim ve subat tatiline transfer denk gelsin istedim ama olmayacak. Okullar haftaya acılıyor daha ben yumoşları büyütüyorum. İğneler 2'ye cıktı. Tabii abandone oldu vücut hormonları yiyince. Aksam iğneleri vurulduktan sonra baya bir kısa süreli ağrılar oluyor kasıklarımda ve özellikle belimde. Normalde adetten hemen sonra ağrı mı olur:))
Neyse benim de 4 bir tarafta 5-6 diğer tarafta yumoş görüldü ilk ultrasonda. Ay acaba az mı bu sayı 10 yumoştan fazla olur diye düşünmüştüm ama bu sabah okudum forumları. Yumoş kalitesi önemliymiş sayıdan cok. Hayırlısı diyelim inşallah hepsi olgunlaşır.
Öpüyorum hepinizi...
cnm benım o agrılar normal kı olsun hem yumurtan gelısıyor demekkı yumurtalar agrıtıyor oyle bende cektım bılyıom aynı ıynelerı kullandım cunku bende yarın gıdecem ama havaya bakasan yaaa esımde karamsar hava kotu napcaz dıye napcam ben ya gıtmesem bır ay sonraya kalcak afffff alalhım afffff :)
Moral sifir2 damlacik kanamam oldu dün sabah ve aksam. Ama suan hicbirsey yok. 9.gün (dün) test yaptim silik bile cikmadi cizgi. Ben Almanya´da yasiyorum , 1.denemem burda basladim tedaviye.
cnm tutunma kanamasıdır o moralını yuksek tuttt lutfennn :)