Ecrincim sen de bugün Lucrin'e başlıyorsun hayırlı ugurlu olsun inşallah. Ohss oldum demişsin peki ne gibi belirtin olmuştu. Gonal f'e başladığımdan beri bir miktar karın şişliğim oluştu. Ama e2 değerime bakıp Gonal f dozunu 225'ten 300'e cıkardılar. Ohss riski olsa artırmazlardı değil mi? İnşallah sağlığımıza bir şey olmadan atlatırız bu süreci çünkü biz kadınlar için riskli bir süreç. Bir ton hormon basıyoruz valla aşılamada 40-50 doz verirken simdi 300. Aradaki farka bak. Yarın ultrasonum var bakalım yumoşlar ne durumda çooook merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama hamiş haberlerine çok seviniyorum yaaa:)))
ahhhh cnm ahhhhh bız neler cekıyoruz dımı ya erkekler bızı beklerken dısarda gazate okuyorlar sagol cnm dun aldım ıynemı bu aksam eve gıder gıtmez vurulcam ıste hayırlısı kuzum ..... ohss allahım kımseye vermesın e2 degerının 5000 olması gerekıyorkı transferı yapsınlar cnm o yumurta topladıktan sonra oldu bende 3. gun sısıtım artık bı fenalastım hastanede ama e2 ye baktılar ıyıdı transferı yaptılar ertesı gun zaten kotuoldum ısten eve geldım ve yattım ama salı hastaneye kaldırdılar ve bebgımde tutnamadı halıyle .....