Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
byn pamuk, post: 44838505, member: 683368"]Slm benim ilk asilamam Dr üçüz olma durumu olduğunu soyledi..
Aşılama da tutma %5 ile %30 arası bir dilim ..çoğul gebelik lerde de aynı,..
Acikcasi çoğul gebelik olma ihtimali beni tedirgin ediyor.tup bebekte ikiz yada ucuz olma ihtimali çok yüksek ama benim cevremde asilamayla bebek sahibi olanlar genelde çoğul değil. Acaba istege göre olabiliyor mu??[/QUOTE]
Can'ım doktor isterseniz tedaviyi iptal edebileceğini söylemişti biz istedik .dr ikiz ve üçüz gebeliklerinin olduğunu söylemişti ne kadar ihtimal bunu bilemem.ama genelde yumurtaların gelişimine göre çoğul gebelik durumların da dr iptal ede biliyor

Acikcasi çoğul gebelik olma ihtimali beni tedirgin ediyor.tup bebekte ikiz yada ucuz olma ihtimali çok yüksek ama benim cevremde asilamayla bebek sahibi olanlar genelde çoğul değil. Acaba istege göre olabiliyor mu??
Can'ım doktor isterseniz tedaviyi iptal edebileceğini söylemişti biz istedik .dr ikiz ve üçüz gebeliklerinin olduğunu söylemişti ne kadar ihtimal bunu bilemem.ama genelde yumurtaların gelişimine göre çoğul gebelik durumların da dr iptal ede biliyor[/QUOTE]
Evet bende boyle biliyorum.olusma asamasindayken gebelik bir taneylede sonlandirilabiliyor.ama dogruluk payı nedir bilmiyorum.

[QUOn pamuk, post: 44838990, member: 683368"]Benim ilk oldu on ve iki günlük bir süreç sonrası aşılama yapılıyor zor degil ben pek bişey hissetmedim kendimi sıkmadım. Şimdi beklemedeyim bakalim[/QUOTE]
Kac yildir hamile kalamiyorsunuz.

[QUOn pamuk, post: 44838990, member: 683368"]Benim ilk oldu on ve iki günlük bir süreç sonrası aşılama yapılıyor zor degil ben pek bişey hissetmedim kendimi sıkmadım. Şimdi beklemedeyim bakalim
Kac yildir hamile kalamiyorsunuz.[/QUOTE]
3 yıllık evliyim hayitlisı aşılama tüp bebek bu isler kurulu saat gibi..

Kac yildir hamile kalamiyorsunuz.
3 yıllık evliyim[/QUOTE]
Benimde bir bucuk yıl oldu.alti ay once laporoskopi oldum.doktorum normal yolla gebe kalamazsan alti aydan sonra asilama demisti.kismetse yarin muayene olmaya gidecegim.ilk defa olacagi icin endiseliyim.hakkimizda hayırlısı olur insallah.

3 yıllık evliyim
Benimde bir bucuk yıl oldu.alti ay once laporoskopi oldum.doktorum normal yolla gebe kalamazsan alti aydan sonra asilama demisti.kismetse yarin muayene olmaya gidecegim.ilk defa olacagi icin endiseliyim.hakkimizda hayırlısı olur insallah.[/QUOTE].
İnşallah iyi geçer ama rahat ol sıkma kendini hayırlısı olsun kendini üzme çünkü cok etkiliyor bol bol dua et aşılama sonrası dinlen burada aşılama yapılırken basını kaldırma seni 20dk falan dinlendirecekler o Zaman basını kaldırma sıvı geri çıkmasına neden oluyor

Back
X