- 31 Aralık 2015
- 290
- 243
- 18
- 31
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Nasip canım ya. Rabbim en kısa zamanda sevindindirsin.İş yerindeyim, bağıra bağıra aglamamak için zor tutuyorum kendimi. 15 aydır her ay bu olumsuzlugu gormekten çok yoruldum...
İdrarım benimde koyu renk. Dedim ya bütün belirtiler var ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Sen aşılamadan sonra ilaç kullandın mı fazi93?Ca
Nım bnm belirtilerin çoğu var sende. Bnm son iki uç gün adet ağrım oldu. İdrar rengi de koyulaşmıştı. Esneyip duruyordum
Canim hayirlisi olsun, diyecek soz yok, insallah tez zamanda kavusursun yavruna.Tutmadı arkadaşlarım, adet oldum(((((((((
Crinone jel kullandım canım. Halada kullanıyorumİdrarım benimde koyu renk. Dedim ya bütün belirtiler var ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Sen aşılamadan sonra ilaç kullandın mı fazi93?
Benim 14. Günüm yarın. Test yapacağım bakalım. Kendini hamileymişsin gibi hissederek geçiyo canım 14 gün:) kendinde belirtiler arıyorsun. Kasıkların ağrırsa hatta bu ağrıya seviniyorsunkızlar ben daha dün oldum aşılamayı ama çatlıyorum meraktan bu 14 gün nasıl geçer kidün dinlendimbugün işe başladım.
Crinone jel kullandım canım. Halada kullanıyorum
Canim sonucun belli mi? Insallah güzel haberlerle gelirsin.Canim beni de ekle 05.01.2016 ikinci asilama yapıldı bat 22 ocak.....
Canim sonucun belli mi, insallah sen de guzel haberler verirsin.bizim bi listemiz vardı kızlar güncel hali varmı
Canim nasilsin ne alemdesin, var mi belirtilerin?Benim de ilk deneme 6 Ocak =)
canım benim negatif mallsf. tüp bebek tedavisne geçiçez büşük ihtimalle..Canim sonucun belli mi, insallah sen de guzel haberler verirsin.
Bugun 16. gün canım. Bnm adetlerim zaten hiç düzene girmedi.adetim 17aralıktı. Akıntım onuncu ve onbirinci günler ıslaklık gibi oldu hissediyordum akıntı olduğunu bakıyordum ıslaklık.son zamanlar adet ağrısı gibi ağrım vardı ama geçmiyodu. Azda akıntı vardı çok değildiSen aşılama olalı kaç gün oldu cnm? Adet tarihin geçtide mi öğrendin? Akıntın da oluyor muydu?
Tatlım çoookk sevindim hayırlı olsun.HAMİLEYİİİMMMMM :):)
Hayirlisi olsun canim, ben daha baslamadim asilamaya 1-2 gun icinde adet olucam ama olumsuz sonuclari gordukce umudum azaliyo. Ben de asilama Allahin izniyle yapilirsa ihtimalin dusuk oldugunu dusunerek böyle forum forum gezmektense, evde dinlenirken neler yapabilirim, kendimi nasil oyalarim diye dusunuyorum.canım benim negatif mallsf. tüp bebek tedavisne geçiçez büşük ihtimalle..
Amin canım benim çok sağol. Rabbim en kısa zamanda sizlere de hayırlısını sağlıklısını versin inşallah. :)Tatlım çoookk sevindim hayırlı olsun.Emeklerin boşa çıkmadı ne güzel. Rabbim hayırlarla kucağına almayı da nasip etsin. Bizler içinde dua et olur mu? Hamişlerin duası kabul olurmuş
Canim nasilsin ne alemdesin, var mi belirtilerin?
Hakkında hayırlısı canım. Kaç yum. Vaeselamm kızlar benimde kontrolüm vardı bugun doktorum çok iyi herşey dedi bugün gece çatlatma iğnemi olacam ve perşembe aşılamam var :) açıkçası çok hızlı oldu beklemiyordum daha 10 ocak sat ım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?