Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ca
Nım bnm belirtilerin çoğu var sende. Bnm son iki uç gün adet ağrım oldu. İdrar rengi de koyulaşmıştı. Esneyip duruyordum
İdrarım benimde koyu renk. Dedim ya bütün belirtiler var ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Sen aşılamadan sonra ilaç kullandın mı fazi93?

kızlar ben daha dün oldum aşılamayı ama çatlıyorum meraktan bu 14 gün nasıl geçer ki dün dinlendimbugün işe başladım.

kızlar ben daha dün oldum aşılamayı ama çatlıyorum meraktan bu 14 gün nasıl geçer ki dün dinlendimbugün işe başladım.
Benim 14. Günüm yarın. Test yapacağım bakalım. Kendini hamileymişsin gibi hissederek geçiyo canım 14 gün:) kendinde belirtiler arıyorsun. Kasıkların ağrırsa hatta bu ağrıya seviniyorsun Yani 14 gün kendini dinleyerek geçiyor. Son güne gelince böyle bi umutsuzluk kaplıyor içini inşallah sürpriz olur son günümüz

Sen aşılama olalı kaç gün oldu cnm? Adet tarihin geçtide mi öğrendin? Akıntın da oluyor muydu?

Sen aşılama olalı kaç gün oldu cnm? Adet tarihin geçtide mi öğrendin? Akıntın da oluyor muydu?
Bugun 16. gün canım. Bnm adetlerim zaten hiç düzene girmedi.adetim 17aralıktı. Akıntım onuncu ve onbirinci günler ıslaklık gibi oldu hissediyordum akıntı olduğunu bakıyordum ıslaklık.son zamanlar adet ağrısı gibi ağrım vardı ama geçmiyodu. Azda akıntı vardı çok değildi

canım benim negatif mallsf. tüp bebek tedavisne geçiçez büşük ihtimalle..
Hayirlisi olsun canim, ben daha baslamadim asilamaya 1-2 gun icinde adet olucam ama olumsuz sonuclari gordukce umudum azaliyo. Ben de asilama Allahin izniyle yapilirsa ihtimalin dusuk oldugunu dusunerek böyle forum forum gezmektense, evde dinlenirken neler yapabilirim, kendimi nasil oyalarim diye dusunuyorum.

Tatlım çoookk sevindim hayırlı olsun.Emeklerin boşa çıkmadı ne güzel. Rabbim hayırlarla kucağına almayı da nasip etsin. Bizler içinde dua et olur mu? Hamişlerin duası kabul olurmuş
Amin canım benim çok sağol. Rabbim en kısa zamanda sizlere de hayırlısını sağlıklısını versin inşallah. :)

Canim nasilsin ne alemdesin, var mi belirtilerin?

Canim valla hicbir belirti yok sumdilik. Sadece asilama yaptirdigim gunden beri belim agriyordu hala agriyor. Bu cuma kan testi yaptiracagim saglik ocaginda sonucu paylasacagim burada :) olmazsa ikinci asilama ile sansimi deneyecegim. Aslinda umutsuzum 21mm tek yumurtam vardi zaten. Birde catlatma ignesinden tam 30 saat sonra asilama yapildi ayrica catlatma ignesini kalcadan yaptirdim ben.

selamm kızlar benimde kontrolüm vardı bugun doktorum çok iyi herşey dedi bugün gece çatlatma iğnemi olacam ve perşembe aşılamam var :) açıkçası çok hızlı oldu beklemiyordum daha 10 ocak sat ım çünkü

Hakkında hayırlısı canım. Kaç yum. Vae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…