- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.681
Cnm üzme kendini allah kısmet ederse eger bebeği sana merdivende düşsen bile tutunur sana hersey allahtan bol bol dua etSizleri okuyunca galiba ben hic dikkat etmiyorum ya dün evi temizledim iyice bugun okulda nobetciydim kac kez merdiven inip ciktim daha mi dikkatli olmalıyım doktor normal hayata devam et dedi ama 8 gun oldu olmussa olmustur zaten diyede düşünüyorum
Inşallah hepimize nasip olur herkes icin dua ediyorumCnm üzme kendini allah kısmet ederse eger bebeği sana merdivende düşsen bile tutunur sana hersey allahtan bol bol dua et
İnsallah vardir canim bebis dualarim sizinle su hamis sayisi artsinda bizede umut olsunn
İnsallah yukselir canim varsa bile daha cok yenidir bekle iki gun sonra tekrar baktir
ben hala %50 ihtimal olarak görüyorum. çünkü normalde de bir gün boyunca lekelenme olduğu olur reglde ilk günde /: hiçbir belirti verdiğim ihtimali değiştirmiyor belirtiler hem regl hem hamilelik için aynı çünkü. psikolojik belirti de yaşanabiliyorCnm bnce hamilesin sen yoksa ardı gelirdi o kanamanın
Hadi hayirlisi canim insallah guzel haberini verirsin bize, ben de umutla umutsuzluk arasindayim kendim icin, beni yarin icin cagirmisti doktorum ama calistigim icin gidemeyebilirim ama buyuk ihtimal ben yine dayanamam aksam acilde falan kan testi yaptiririm belki. Hakkimizda hayırlısı olur insallahEvet tam 4 büyük yumurtam oldu inşallah canım tutunur biri yada bir kaçı.. Sperm değerleride normal. Normal yoldan gebe kalabilirsiniz diyo doktor ama ben acele ediyorum biraz 30 yaşındayım ve bian önce anne olmak istiyorum. 6 aylık evliyim ama korunmasakta olmadı işte.. İlk aşılamamda 2 yumurtam vardı ama endometrium 8mm idi . Sanırım rahim zarı kalınlıgıda önemli . Bu kez 9.6 mm oldu inşallah tutunurlar ben sadece umutlu olmak istiyorum.ilkinde pek umudum yoktu ama bu kez umut olsun diye hep olumlu düşünüyorum
Bende hic agri olmadi desem yeridir, haraketlerime dikkat ediyorum her ihtimale karsi ama galiba olmadiAynenn canım. İlk aşılamamda sadece goğuslerim ağrımıştı. Böyle batma ıslaklık kafa kasık bel ağrısı falan olmadı. Hatta iki günde ayağa kaldım hopladım koştum merdivenlere hiç dikkat etmedim öyle ağrım sızım olmayınca yatmamıştımda . Ama bu seferkinde sürekli kasık ağrısı çektim.
Canim sen yine de dikkat et her ihtimale karsi. Ben de dikkat etmeye calisiyorum, bugun 8. gunum. Sen ne zaman test yaptiracaksin? Beni yarin icin yani 9. gunumde cagirdi dr.Sizleri okuyunca galiba ben hic dikkat etmiyorum ya dün evi temizledim iyice bugun okulda nobetciydim kac kez merdiven inip ciktim daha mi dikkatli olmalıyım doktor normal hayata devam et dedi ama 8 gun oldu olmussa olmustur zaten diyede düşünüyorum
Gercekci olmamiz olumsuza da hazir olmamizi saglayacak, daha kolay atlatiriz ola ki tutmazsa. Ama insallah tutunmustur bebegin canimmmben hala %50 ihtimal olarak görüyorum. çünkü normalde de bir gün boyunca lekelenme olduğu olur reglde ilk günde /: hiçbir belirti verdiğim ihtimali değiştirmiyor belirtiler hem regl hem hamilelik için aynı çünkü. psikolojik belirti de yaşanabiliyor
Bi de merak ettim canim, senle aramizda 1 gun var, sende herhangi bi belirti falan oldu mu?Sizleri okuyunca galiba ben hic dikkat etmiyorum ya dün evi temizledim iyice bugun okulda nobetciydim kac kez merdiven inip ciktim daha mi dikkatli olmalıyım doktor normal hayata devam et dedi ama 8 gun oldu olmussa olmustur zaten diyede düşünüyorum
2 yıllık evliyim ilk asilamaKabul olur inş kac yıllık evlisin kaçıncı aşılmn
Belirtilet ignenin etkisi olduğunu düşünüyorum göğüs ağrısı bide kasılmalar varBi de merak ettim canim, senle aramizda 1 gun var, sende herhangi bi belirti falan oldu mu?
15. Gun demisti doktorumCanim sen yine de dikkat et her ihtimale karsi. Ben de dikkat etmeye calisiyorum, bugun 8. gunum. Sen ne zaman test yaptiracaksin? Beni yarin icin yani 9. gunumde cagirdi dr.
Bn aşılama yapıldıktan sonra hastanede yarım saat falan yattım. Evimde hastaneye uzaktı arabada bile yarım yatarak ewe geldim zaten ağrım çoktu . O kasisleri tumsekleri inleye inleye geçtim :) eve geldim belime yastık koydum ve sadece iki kere tuvalet için kalktım o gün full yattım. Daha sonrada belimde yastık yokken yattım .ozellikle ilk 8-9gun sadece tuvalete kalktım sürekli yattım bn.zaten ayağa kalkınca kasık ağrım azıyordu.Fazi93sen aşılama yptgnda dinledn mi sırt üstü falan bn aşılama ypcm herkes bana sırt üstü yatmamı söylüyor tutunması için öyle bişi
ya soyle soyluyum canım bnm drum dikkat et dedi. Bana 4-5gun yat dinlen sonra yavaş yavaş işini yap ama 15gun ağır kaldırma ıkınma ani harekrt yapma demişti. Bnde ilk aşılama da uymamıştım tek yumurtam vardı oda tutmadı.bu sefer ikisi büyük 3 yumurtam vardı Allaha şükür tuttu.Sizleri okuyunca galiba ben hic dikkat etmiyorum ya dün evi temizledim iyice bugun okulda nobetciydim kac kez merdiven inip ciktim daha mi dikkatli olmalıyım doktor normal hayata devam et dedi ama 8 gun oldu olmussa olmustur zaten diyede düşünüyorum
Herkesinki bi olmaz canım. Allah tan ümit kesilmez. Sen dua et sabretBende hic agri olmadi desem yeridir, haraketlerime dikkat ediyorum her ihtimale karsi ama galiba olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?