Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm üzme kendini allah kısmet ederse eger bebeği sana merdivende düşsen bile tutunur sana hersey allahtan bol bol dua et

İnsallah vardir canim bebis dualarim sizinle su hamis sayisi artsinda bizede umut olsunn

İnsallah yukselir canim varsa bile daha cok yenidir bekle iki gun sonra tekrar baktir

canım bende bugün lekelenme başladı ama hiç regl olacakmışım gibi sancım olmadı öncesinde. normalde bi iki gün önceden oluyor gibi hissederim. lekelenme devam edince tahlile gitme isteğim kabardı ama 11. günde zonucu çıkmayan çok kişi varmış. kan verirlen de çok sıkıntı yaşıyorum damarlarımı patlatıyorlar... o yüzden sabretcem sanırım perşembeye kadar. doktor senin kesin hamile olmadığına nası ikna oldu bu kadar erkenden. üstüne görme de oluyor olamaz mı?

Cnm bnce hamilesin sen yoksa ardı gelirdi o kanamanın
ben hala %50 ihtimal olarak görüyorum. çünkü normalde de bir gün boyunca lekelenme olduğu olur reglde ilk günde /: hiçbir belirti verdiğim ihtimali değiştirmiyor belirtiler hem regl hem hamilelik için aynı çünkü. psikolojik belirti de yaşanabiliyor

Canım hakkında hyrlısı olsun cok düşünmemeye Çalışinş hamilesin

Hadi hayirlisi canim insallah guzel haberini verirsin bize, ben de umutla umutsuzluk arasindayim kendim icin, beni yarin icin cagirmisti doktorum ama calistigim icin gidemeyebilirim ama buyuk ihtimal ben yine dayanamam aksam acilde falan kan testi yaptiririm belki. Hakkimizda hayırlısı olur insallah

Bende hic agri olmadi desem yeridir, haraketlerime dikkat ediyorum her ihtimale karsi ama galiba olmadi

Canim sen yine de dikkat et her ihtimale karsi. Ben de dikkat etmeye calisiyorum, bugun 8. gunum. Sen ne zaman test yaptiracaksin? Beni yarin icin yani 9. gunumde cagirdi dr.

Gercekci olmamiz olumsuza da hazir olmamizi saglayacak, daha kolay atlatiriz ola ki tutmazsa. Ama insallah tutunmustur bebegin canimmm

Bi de merak ettim canim, senle aramizda 1 gun var, sende herhangi bi belirti falan oldu mu?

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi –Sonuç

1) P prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
2) G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
3) eylem008 -2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
4) gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
5) Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
6) @Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
7) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
8) elasen -ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
9) dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
10) fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
11) B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
12) @avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
13) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
14) Gokcenn -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
15) B benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak --------------------------> ???????
16) S SPAWNS -3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
17) E elifecem16 -5. Deneme-14 ocak --------------------------> ???????
18) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak -Hamileeeee
19) devasuuu - ilk deneme-18 ocak -Malesef negatif
20) S shalalaSU -18 ocak -Malesef negatif
21) D dilekdogus3535 -ilk deneme-19 ocak- Malesef negatif
22) mellooo - 19 ocak- Malesef negatif
23) sissy06 -ilk deneme-22 ocak-Malesef negatif
24) N neslisesu -22 ocak-Malesef negatif
25)@hayallergercekolsa-ilk deneme- Malesef negatif
26) C cey_cey6 -25 ocak- Malesef negatif
27) gul_cann -3. Deneme-27 ocak
28) B breakfast -ilk deneme-27 ocak
29) @kuzuma hasretim- ilk deneme-27 ocak-Malesef negatif
30) umudunu-kaybetme -ilk deneme-27 ocak-Malesef negatif
31) @Pathem84-ilk deneme-27 ocak
32) yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak
33) bril -2. Deneme-30 ocak
34) R Recm -ilk deneme-1 subat
35) @aybirgen-ilk deneme-2 subat
36) sirer -2. Deneme-3 subat
37) @arsinli- ilk deneme-5 subat
38) Z Zeynepkur -ilk deneme-5 subat
39) K kelesm - ilk deneme- 6 subat
40) Gokcenn -2. Deneme-6 subat
41) artniyetizm -6. Deneme-8 subat

test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı bidirin lütfennn

Kixlar test yaptım test bozuk dikti oturdum guluyrm kendi halime ☺gerci 11.günde ckarmiydi blmiyrm ama ckmicakmis demekki

Bn
Fazi93sen aşılama yptgnda dinledn mi sırt üstü falan bn aşılama ypcm herkes bana sırt üstü yatmamı söylüyor tutunması için öyle bişi
Bn aşılama yapıldıktan sonra hastanede yarım saat falan yattım. Evimde hastaneye uzaktı arabada bile yarım yatarak ewe geldim zaten ağrım çoktu . O kasisleri tumsekleri inleye inleye geçtim :) eve geldim belime yastık koydum ve sadece iki kere tuvalet için kalktım o gün full yattım. Daha sonrada belimde yastık yokken yattım .ozellikle ilk 8-9gun sadece tuvalete kalktım sürekli yattım bn.zaten ayağa kalkınca kasık ağrım azıyordu.

Y
ya soyle soyluyum canım bnm drum dikkat et dedi. Bana 4-5gun yat dinlen sonra yavaş yavaş işini yap ama 15gun ağır kaldırma ıkınma ani harekrt yapma demişti. Bnde ilk aşılama da uymamıştım tek yumurtam vardı oda tutmadı.bu sefer ikisi büyük 3 yumurtam vardı Allaha şükür tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…