- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
çok teşekkür ederim hayırlısı olsun herkes içinBen de ocakta basliycam insallahh takipteyim konuyu
Ben de oyleyim 2 basarisiz asilamam var . Ben de amh dusukçok teşekkür ederim hayırlısı olsun herkes için
Ben çok umutlu bir insan değilim olumsuz düşünen bir insanım genel anlamda inşallah hakkımızda hayırlısı olur ..
ben zeynep kamilde olacağım siz nerede olacaksınız ?Merhaba, tam emin olmamakla beraber bende ocakta tüp bebeğe başlayacağım. Nerede olacaksınız tedavinizi?
Antakyada olacağım ama yeni açıldığı için endişelerim var iyi yada kötü yorum alabilecek kimse yok. Doktorumun iyi olduğundan şüphem yok sadece.ben zeynep kamilde olacağım siz nerede olacaksınız ?
Hayırlısı olsun inşallah Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar bende 2 gün sonra tup bebek tedavisine iğnelere başlayacağım irenbe de.
bence şüphe duyma inşallah güzel sonuçlar alırsınAntakyada olacağım ama yeni açıldığı için endişelerim var iyi yada kötü yorum alabilecek kimse yok. Doktorumun iyi olduğundan şüphem yok sadece.
Amin hepimize insallahHayırlısı olsun inşallah Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Hayirlisi ile insallah galiba bende ocagin ilk haftasi basliycam gorusmeye gittik adetli gel dedi doktorOcağın ilk haftası iğnelere başlıyorum işallah
Hayırlısı olsun. Bana bugün estrofem diye bir ilaç başladılarHayirlisi ile insallah galiba bende ocagin ilk haftasi basliycam gorusmeye gittik adetli gel dedi doktor
Hormon ala ala şişcez artik yapcak bisey yok .ilk tedavin miHayırlısı olsun. Bana bugün estrofem diye bir ilaç başladılar
Evet ilk. 2 tane negatif aşılamam var. Sizin ilk mi?Hormon ala ala şişcez artik yapcak bisey yok .ilk tedavin mi
Benim de 2 tane basarisiz,asilamam var ama yikilmadim ayaktayimEvet ilk. 2 tane negatif aşılamam var. Sizin ilk mi?
Hayırlısı olsun bende sanırım adetim ikinci haftası o zaman baslatirlar herhalde adetken mi başlanacak bilmiyorum kiOcağın ilk haftası iğnelere başlıyorum işallah
Aslında vücudun bir kaç ay önceden sağlıklı beslenip ve diyet yapmak gerekiyor sonra nasıl olsa hormon ilaclariyla alacağızHormon ala ala şişcez artik yapcak bisey yok .ilk tedavin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?