Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış canım inşallah olacak Allah ın izniyle

bende senin gibi 6 senedir bekliyorum kısmet inşallah bende çok yorgunum artık özel veya devlet bir başladık bakalım olmazsa direkt özele gideceğim

varikosel yokmus canım. kaçtane ürolojı doktoruna gittik şimdi takvici gıda verdiler sperm hareketliliğini arttırıcı onu kullanmaya basladı. Etkili olurmus bakalım.
varikosel yoksa daha etkili olur diye düşünüyorum
Bizde varikosel vardı ilaçlar fayda etmedi

en iyisini yaparsın :)

ay çok kötü olmuş canım ya sıra hemen geliyor mu orada bizim hastanede çok kalabalık 3 ay sonrasında randevu aldım
3 ay sonrasi da cok ya 1 gun de bitmiyor maaleswf islemler .bugun mesela sadece kan aldilar 10 gun sonra cikicakmis meme osg si istediler o da haftaya pazartrsi allah bilir ne zaman cikicak sonucu adetimin 31. Gunu de smear testi istediler o da artik seneye cikar

Bende bakalım. Amh testimi merak ediyorum kaç çıkacak acaba
amh testi çok düşükte olsa çok önemli olarak bakma çünkü 0.1 olupta hamile kalanlar var tanıdıklarım biliyorum
Bir tane yumurtan yeter sen düzenli beslen kahvaltını mutlaka yap bende düzenli kahvaltı yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bir tane yumurta yeterli zaten .. aslında spermde de bir tane de ondan önemli olan bunların olması

Onemli olan da iki sağlıklınin ayni yolda karsilasmasi :))

ya benimde ilk gittiğimde öyle koşuşturdum ya sorma artık herşeyi ezberledim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…