- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
Merhaba benim hiç aşılamam olmadı direkt doktor tüp bebek dedi bizde 6 senedir bekliyoruzEvet ilk. 2 tane negatif aşılamam var. Sizin ilk mi?
Amh düşüklüğüne vitamin vs verdiler mi?Benim de 2 tane basarisiz,asilamam var ama yikilmadim ayaktayimbenim amh dusuk .sizin sorun neydi
Aslinda dogru verdigimiz kilolari hormonlarla alıyoruz eski halimize yine donmemiz mumkun ama gel gor ki ben cabuk kilo aliyorum ve zoe veriyorumAslında vücudun bir kaç ay önceden sağlıklı beslenip ve diyet yapmak gerekiyor sonra nasıl olsa hormon ilaclariyla alacağız
Hicbirsey vermedi bana doktor o konudaAmh düşüklüğüne vitamin vs verdiler mi?
Eşimin sperminde de morfoloji sayı ve hız sorunu varBenim de 2 tane basarisiz,asilamam var ama yikilmadim ayaktayimbenim amh dusuk .sizin sorun neydi
Adetin 2.3.veya en geç 4.günü gel dediler. Hayırlısı olsunHayırlısı olsun bende sanırım adetim ikinci haftası o zaman baslatirlar herhalde adetken mi başlanacak bilmiyorum ki
Tez vakitte evlatlarımıza kavuşuruz inşallahMerhaba benim hiç aşılamam olmadı direkt doktor tüp bebek dedi bizde 6 senedir bekliyoruz
Insallah 1.5 yildir bekliyoruz insallah artij o cennet kokularini icimize ceke ceke uyuruzTez vakitte evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
Onlar duzelir sonucta milyonlarcanin icinden ayiklanicak en delikanli spermlerEşimin sperminde de morfoloji sayı ve hız sorunu var
bana da vermediler gerçi şu ara diyet vs. yapmıyorum az kaldı diyeHicbirsey vermedi bana doktor o konuda
benim eşiminde aynı sorundan dolayı tüp bebek deneyeceğiz..Eşimin sperminde de morfoloji sayı ve hız sorunu var
Hakkimizda hayirlisi bu hafta sonu adet olmam geerekiyor bakalimbana da vermediler gerçi şu ara diyet vs. yapmıyorum az kaldı diye
amin hayırlısı olsunHakkimizda hayirlisi bu hafta sonu adet olmam geerekiyor bakalim
merhaba ben şuanda devlette deniyorum ocak ayına gün verildi evet tutmazsa özel olarak deneyeceğimcanım tüp bebek tedavisi olma fikrin varsa ben bahçeci remzi beyi öneririm sana
Yaa inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun bir an önce hayırlısı ile gebiş olalım inşallahbence şüphe duyma inşallah güzel sonuçlar alırsın
amin canım inşallahYaa inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun bir an önce hayırlısı ile gebiş olalım inşallah
Amh düşüklüğüne vitamin vs verdiler mi?
Merhaba, tam emin olmamakla beraber bende ocakta tüp bebeğe başlayacağım. Nerede olacaksınız tedavinizi?
Amh düşüklüğüne vitamin vs verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?