- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
çok iyi yapmışsınız hayırlı uğurlu olsunMerhaba bende de amh düşüklüğü var bu ay başladım tedaviye.
Amh 0.45
Dhea biosteron ve elenetal
Ve melatonin ve d vitamini kullanıyorum
Dhea biosteron 3 ayda fayda sağlıyormuş bana şuan daha 1 ay oldu tedaviye başlamadan 1 ay öncesinden vitaminlere başladım
benden tüp bebek amh değerimi istemediler testlerimde kan verdim göremedimSizin amh değeri kaç
benden tüp bebek amh değerimi istemediler testlerimde kan verdim göremedim
Daha önce yaptırdığımda yüksek gözüküyordu
Eşimde sıkıntı var benim sayı ,morfoloji ,ileri hızlı çok çok düşük ondan 6 senedir olmuyor
Bende riske atmak istemiyorum ama çok çok iyi yerlere gidip sonuç alamayan o kadar insan olduğunu da duyunca fark eder mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası. Fazlasıyla kararsızım merkez konusunda. Sadece tevekkül edeceğim galiba çünkü il dışına çıkma gibi bir durumum işten dolayı ne yazıkki yokKısa deneyimime göre yeni açılan bir yerde başlamak biraz risk gibi embriyolog ve laboratuvar çok önemli tüp bebekte Allah hiç birimizin emeğini boş çıkartmasın
Unutmamak lazım ki Rabbim ol derse her şey olur
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebislerini kucağına almayı nasip etsinBende aşılama işe başladım fazla yumurta gelişmiş ve çoğul gebelik sebebiyle iptal edildi tüp bebeğe geçildi aşılama bile ilk denemem olacakken tüp bebeğe giriştik bakalım cumartesi yumurta toplanacak hiç aklımda yokken bir anda tüp bebek süreci başladı
Evet çok haklısınBende riske atmak istemiyorum ama çok çok iyi yerlere gidip sonuç alamayan o kadar insan olduğunu da duyunca fark eder mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası. Fazlasıyla kararsızım merkez konusunda. Sadece tevekkül edeceğim galiba çünkü il dışına çıkma gibi bir durumum işten dolayı ne yazıkki yok ☹ dediğiniz gibi Rabbim Ol derse oluverir, Ol demezse yaprak bile kıpırdamazmış yerinden.
Amin inşallah yeni yılda güzel umutlarla inşallahBende ocakta transfer olacagim rabbim hepimize ugurlu getirsin yeni yili
Aynı durumdan bende muzdaribim ağzımda sürekli iltihap tadı var yerleşmiş artık kroniklesmis benimki kaç kere dişçiye gittim ve söyledim gargara sürekli kullandım tuzlu su yaptım ovdumDis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu
Tedaviyi yapan doktorla da bir konuş istersen böyle bir durum var napabilirim diye danisabilirsinDis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu
Zor süreç gerçekten karnım delik deşik umarım allahım görür ve hepimize nasip ederHayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebislerini kucağına almayı nasip etsin
Evet doğrudur aşılamada çok fazla yumurta olması da iyi değil maalesef
Demekki kısmetin böyleymiş bende ilk defa tüp bebek deneyecegim
Amin inşallah bende Ocak ayında olacak transfer 2 Ocak gibi yapılır diye düşünüyorumBende ocakta transfer olacagim rabbim hepimize ugurlu getirsin yeni yili
Diş curugu engel mi tutunmasina ?Zor süreç gerçekten karnım delik deşik umarım allahım görür ve hepimize nasip eder
Sanmıyorum canım alakası olmazDiş curugu engel mi tutunmasina ?
Dis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu
Diş eti iltihabı kanda çıkan bir şey değildir sistemik olmaz tutunmayı da etkilemez. Kaldı ki ağzında dolu diş çürüğü olup spontane gebe kalan bir Sürü insan vardır. Bunlar tutunmayı etkileyemez. Eğer tutunmayı etkilese idi dünya nüfusunun su an buyuk bir kismi olmazdi.Curuk engel mi tutunmasina ?
Insallah canım nasip ederZor süreç gerçekten karnım delik deşik umarım allahım görür ve hepimize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?