Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

çok iyi yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun

İnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar acı ve o kadar para

Bende aşılama işe başladım fazla yumurta gelişmiş ve çoğul gebelik sebebiyle iptal edildi tüp bebeğe geçildi aşılama bile ilk denemem olacakken tüp bebeğe giriştik bakalım cumartesi yumurta toplanacak hiç aklımda yokken bir anda tüp bebek süreci başladı

Arkadaşlar amh ın düşük olmasını çok stres yapmamalıyız. Bize verilen ilaçların dozunu amh belirlemiyormuş. Önemli olan adetli iken bizde gördükleri folikül sayıları imiş.

Bende riske atmak istemiyorum ama çok çok iyi yerlere gidip sonuç alamayan o kadar insan olduğunu da duyunca fark eder mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası. Fazlasıyla kararsızım merkez konusunda. Sadece tevekkül edeceğim galiba çünkü il dışına çıkma gibi bir durumum işten dolayı ne yazıkki yok dediğiniz gibi Rabbim Ol derse oluverir, Ol demezse yaprak bile kıpırdamazmış yerinden.

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebislerini kucağına almayı nasip etsin
Evet doğrudur aşılamada çok fazla yumurta olması da iyi değil maalesef
Demekki kısmetin böyleymiş bende ilk defa tüp bebek deneyecegim

Evet çok haklısın
Bazen hersey üstümüze geliyor ama inşallah hersey düzelecek
Çocuklarımızı büyüttüğümuzde bu acılarımızi unutacağız

Dis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu

Dis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu
Aynı durumdan bende muzdaribim ağzımda sürekli iltihap tadı var yerleşmiş artık kroniklesmis benimki kaç kere dişçiye gittim ve söyledim gargara sürekli kullandım tuzlu su yaptım ovdum
Antibiyotik kullandım bana mısın demedi maalesef
Genelde çürük vs varsa tedaviden önce gidip baktirin deniliyor

Zor süreç gerçekten karnım delik deşik umarım allahım görür ve hepimize nasip eder

Curuk engel mi tutunmasina ?
Diş eti iltihabı kanda çıkan bir şey değildir sistemik olmaz tutunmayı da etkilemez. Kaldı ki ağzında dolu diş çürüğü olup spontane gebe kalan bir Sürü insan vardır. Bunlar tutunmayı etkileyemez. Eğer tutunmayı etkilese idi dünya nüfusunun su an buyuk bir kismi olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…