- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.061
İnşallah canım kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim herkese o muhteşem duyguyu yaşatsın tez vakitte dualarım sizinleInşallah canım ya inşallah Allah nasip etsin inşallah sevinçli haberler
Bende canım bol bol.dua edeceğim sana inşallah güzel şeyler olur hakkımızdaİnşallah canım kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim herkese o muhteşem duyguyu yaşatsın tez vakitte dualarım sizinle
Bende bir etkisi olmadı.kızlar iğneler psikolojinizi etkiliyor mu? Bugün 4. Gün ve aşırı sabırsız Ve sinirli hissediyorum.
canım bacaktan olan biraz acıtıyor benim göbekten olmuştu hep .. en son bacak vermiştimerhaaaba kizlar bismilllaahh diyip bugun tedavime basladim hayirlisi ile ilk ignemi vuruldum.
merional ve letu verdi bana doktorum .letu yu 5 gun kullanmam gerekiyormus .igne yaparken sizinde caniniz yaniyor mu .asilama ignesinde hic yanmıyordu
evet haklısın bende çok etkilenmedimBenim de hep göbektendi, sadece çatlama önleyici iğneyi vururken biraz yakıyordu ama öldüm bittim birşey değil yani. İğne yaptığım yerleri hep dikkatli takip edip üst üste aynı bölgeye de yapmayınca morluk tahriş vs de olmadı çok şükür. Psikolojik olarak da hiç etkilenmedim bu arada
hayırlısı olsun tedavin ..Merhaba kızlar ben de bugün 2. İğnemi vuruldum.
Allah hepimize yardım etsin inşallah
Insallah insalllahhhhhh .yok gobekten benimde ilac yakti bi 10 dakika falancanım bacaktan olan biraz acıtıyor benim göbekten olmuştu hep .. en son bacak vermişti
Hayırlı olsun tedavin ..
İnşallah güzel sonuçlar elde edersin ..
Ben cok mutluyum hatta başladığım icin aciyor biraz ama deger ya evlatlarimiz icin deger ..Benim de hep göbektendi, sadece çatlama önleyici iğneyi vururken biraz yakıyordu ama öldüm bittim birşey değil yani. İğne yaptığım yerleri hep dikkatli takip edip üst üste aynı bölgeye de yapmayınca morluk tahriş vs de olmadı çok şükür. Psikolojik olarak da hiç etkilenmedim bu arada
Ya valla bende de öyle bi his olmuştu. Yani önceden inanılmaz korkuyordum hiç tüp bebeğe başlamak istemedim ama başlayınca da istek, merak derken öyle acıma korkma falan da geçti gitti. Bi rahatladım mutlu oldumBen cok mutluyum hatta başladığım icin aciyor biraz ama deger ya evlatlarimiz icin deger ..
Merhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 17 tane. Hiç beklemediğim bir sayıydı. Çatlatma iğnesi gününde 12ydi. OHSS riskim var yarın kontrole gideceğim. Bu arada bu kadar yumurtanın 7 si olgunmuş, 6 sı döllenmiş. İnşallah istediğimiz hakkımızda hayırlısıdır. Yarın kaliteleri ile ilgili bilgi verecekler.
Ne demek cevaplayayim hepsiniNe kadar sürdü yumurta toplama işleminiz ?
Sonrasında ağrınız oldu mu ?
Aynı gün mü döllediler ?
Birde fazla sormuş olabilirim ama bende bu süreci yaşıycam merak ediyorum
Nerede yaptırıyosunuz işlemleri ?
Birde ücreti en başındamı ödüyorsunuz.?
Hayırlısı olsun canım güzelmiş sayın inşallah tutunur bebişlerimiz burda hep beraber güzel haberlerimizi veririzMerhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 17 tane. Hiç beklemediğim bir sayıydı. Çatlatma iğnesi gününde 12ydi. OHSS riskim var yarın kontrole gideceğim. Bu arada bu kadar yumurtanın 7 si olgunmuş, 6 sı döllenmiş. İnşallah istediğimiz hakkımızda hayırlısıdır. Yarın kaliteleri ile ilgili bilgi verecekler.
Ne demek cevaplayayim hepsiniNormalde maksimum 20 dk suruyor ama benim fazla oositim oldugu icin daha uzun surdu 40 dk falan. Tabi bi de anesteziden uyanma suresi var. agri pek fazla olmuyor tabi kisiden kisiye degisir ama bence cok az. biraz oturup kalkarken acima oluyor. Toplama gunu mikroenjeksiyon yapiyorlar ertesi gun dollenip dollenmedigini kontrol ediyorlar.Ucreti yumurta toplama gunu isleminiz oldugunda oduyorsunuz. Ben Novaart a gidiyorum.
merhaba canım nasılsın ? nasıl gidiyor ilaçlarla aran .. toplama günü verdiler mi ?Aaaa yapma şöle biraz pozitif düşün herşeyin öncesi hayırlısı bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?