- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.241
Sanki 5.gün emriyosunun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum sanki kadın öle aktarım yaptiBanada 6. Gün embriyosu koydular artık 6 güne gelmişse kalite vs aranmiyor dedi bu çok olumlu bir durum aslında bebek geliyor ddemek oluyor insallah hayirlisiyla transfer olsun da zaman cabuk geciyor insallah olumlu sonuçlanir
Valla bilmiyorum benim embriyo 6 günlüktü ama tutmadı orta kaliteydiSanki 5.gün emriyosunun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum sanki kadın öle aktarım yapti
Anladım canimValla bilmiyorum benim embriyo 6 günlüktü ama tutmadı orta kaliteydi
Senin inşallah iki tane koyarlar başarı oranı tutsun diyeSanki 5.gün emriyosunun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum sanki kadın öle aktarım yapti
Valla sözde bi kaliteli bi orta ikili olarak dondurmuslar benimmi solemem lazım yoksa onlar mi solerSenin inşallah iki tane koyarlar başarı oranı tutsun diye
Sen sor eğer öyle bisey yapabiliyorsa bazen öyle başarı şansını arttırıyor bazen de iki tane koyunca riskli bulan doktorlarda var ama secim doktorların her yerde yapmıyorlar bunuValla sözde bi kaliteli bi orta ikili olarak dondurmuslar benimmi solemem lazım yoksa onlar mi soler
Artık onu soler heralde bakalım hele şu ilaçların.bitsin regl olayimdaSen sor eğer öyle bisey yapabiliyorsa bazen öyle başarı şansını arttırıyor bazen de iki tane koyunca riskli bulan doktorlarda var ama secim doktorların her yerde yapmıyorlar bunu
Evet canım hayırlısıyla bir an önceArtık onu soler heralde bakalım hele şu ilaçların.bitsin regl olayimda
Amin canimEvet canım hayırlısıyla bir an önce
Canım nasılsın sağlık durumun nasıl ?Kızlar merhaba düşükten sonra Şu an beklemedeyim.
Sizler ne durumdasınız var mı güzel haberler?
Senin kaç yumurta toplanmıştı bir tane embriyon mu oldu? Benim de ilerlemedi durdu iptal oldu.benim opu olmuştu tek embriyo vardı gelişimi durduğu için iptal edildi. Adet olmamı bekliyoruz tekrar ilaca başlamam için. Hala adet olmadım.
3 tane toplandı halbuki usg 6 tane İdi. Doktorum çok uğraşmış 30 kez yıkama yaptım ama gelmedi dedi. 3 yumurtadan 1 tanesi döllendi. Onda da 3. Günden sonra gelişimi durmuş. Sanırım yaştan dolayı kalite de düşüyor artık dedi. Geçen sene 5 tane toplanmış hepsi de döllenmiş 3 tanesi 5. Güne gelip dondurulabilmişti.Senin kaç yumurta toplanmıştı bir tane embriyon mu oldu? Benim de ilerlemedi durdu iptal oldu.
Yaş kaçtı ? Bende de aynı sorun oldu. Ben ilk kez yaptırdım.4 toplandı bende 5 görünüyordu. 3 yumurta olgunmuş ama senin gibi benim de 1 tane döllendi. 3. Gün iptal edildi çünkü durmuş ilerlemesi. Hala 2 hücreli hiç ilerlememiş3 tane toplandı halbuki usg 6 tane İdi. Doktorum çok uğraşmış 30 kez yıkama yaptım ama gelmedi dedi. 3 yumurtadan 1 tanesi döllendi. Onda da 3. Günden sonra gelişimi durmuş. Sanırım yaştan dolayı kalite de düşüyor artık dedi. Geçen sene 5 tane toplanmış hepsi de döllenmiş 3 tanesi 5. Güne gelip dondurulabilmişti.
Çok şükür daha iyiyim canım kanama leke falan hepsi bitti kontrole gideceğim hafta başında betanın sıfırlandığını görmek istiyor doktor birde muayene edecekmiş.Canım nasılsın sağlık durumun nasıl ?
Bende beklemedeyim ilaç raporumu çıkartacağım bazı eksik evrakları tamamlamam lazım özelde bir kaç yere gideceğim
36 yım ben.Yaş kaçtı ? Bende de aynı sorun oldu. Ben ilk kez yaptırdım.4 toplandı bende 5 görünüyordu. 3 yumurta olgunmuş ama senin gibi benim de 1 tane döllendi. 3. Gün iptal edildi çünkü durmuş ilerlemesi. Hala 2 hücreli hiç ilerlememiş
Ben de 34. Bu ilk denememdi. Korkuyorum 2. Ye başlamaya. Yumurta kalitesi için ne yapıyorsun? Ben impryl diye bir vitamin alıcam bugün. Bir de iyi beslenmeye çalışıyorum.36 yım ben.
Canım benim tup bebek ilk deneme olumsuz oldu şimdi tekrar ilaç raporu çıkartacağım bugün hastaneydeydim şimdi çıktımÇok şükür daha iyiyim canım kanama leke falan hepsi bitti kontrole gideceğim hafta başında betanın sıfırlandığını görmek istiyor doktor birde muayene edecekmiş.
Tüp ne olmuştu canım senin bu aralar kafam allak bullak.
Evet bende öyle oldum simdiÇok şükür daha iyiyim canım kanama leke falan hepsi bitti kontrole gideceğim hafta başında betanın sıfırlandığını görmek istiyor doktor birde muayene edecekmiş.
Tüp ne olmuştu canım senin bu aralar kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?