- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.281
Birşey sorcam merional ara verince kanama goruyormuyuzilk tedavide de aynı ilaçlar vardı sadece merional dozu 75 ken 150 ye çıktı.
Nasıl yani merional ara verince derken? Ben cumartesi adet oldum bu hafta başı gittim kist varmış bu suç ara vermek zorunda kaldık.Birşey sorcam merional ara verince kanama goruyormuyuz
Yanı ben kendiliğimden adet görmuyırm 3 haftada iğne kullandım tedaviyi sonlandırdık yımrta buyumedı kestik kanama gorurmuyumNasıl yani merional ara verince derken? Ben cumartesi adet oldum bu hafta başı gittim kist varmış bu suç ara vermek zorunda kaldık.
Bunu bilemiyorum. Eğer kendiliğinden adet görmüyorsan ne şekilde adet oluyorsun peki? İlaç mı veriyorlar sana? Adet olmak için östrojenin ani düşüşü gerekir.Yanı ben kendiliğimden adet görmuyırm 3 haftada iğne kullandım tedaviyi sonlandırdık yımrta buyumedı kestik kanama gorurmuyum
Her ay Cylo progunavo ile adet görmuyırm ya arkadaşım soru o değil aşılama deneyip tutmayanlar iğneler de n sonra hemen kanama mı giriyor soru buBunu bilemiyorum. Eğer kendiliğinden adet görmüyorsan ne şekilde adet oluyorsun peki? İlaç mı veriyorlar sana? Adet olmak için östrojenin ani düşüşü gerekir.
Taa e başa döndüm çıkamadım işin içinden tedavi sonlandı tekrar ilaca başlıcam Cylo progunavoya kaç aya düşer o 125 olan fsh Allah bilr ne guzel tedaviye başlamadan 20 lerdeydıBunu bilemiyorum. Eğer kendiliğinden adet görmüyorsan ne şekilde adet oluyorsun peki? İlaç mı veriyorlar sana? Adet olmak için östrojenin ani düşüşü gerekir.
Normal şartlarda adetin birkaç gün içinde başlaması lazım ancak sen adet olmadığın için daha farkla olabilir tabi.Her ay Cylo progunavo ile adet görmuyırm ya arkadaşım soru o değil aşılama deneyip tutmayanlar iğneler de n sonra hemen kanama mı giriyor soru bu
E hormonal oluyordum amaNormal şartlarda adetin birkaç gün içinde başlaması lazım ancak sen adet olmadığın için daha farkla olabilir tabi.
Can im ben momarial i düşünüyorum sanki daha çok olumlu şeyler duyuyorum orayla ilgili bide şişlide evimde yakın ve ölümlü dönüşler var bak momarial topigi var orda takip et istersen çok olumlu geri dönüşler var semra hanım ve ekibi çok başarılı diye anlatılıyor bi de rab çok iyiymiş diye duydumMErhaba kızlar benimde ilk denemem erkek faktörü var bizde ilk denemesinde tutan var mı erkek faktörü olupta
Can im sana yazacam diye başka bi arkadaşa yazmışım şimdi momarial i düşünüyorum çok iyi bir kılınik diye duydum geri dönüşleri çok güzel istersen sende bi bal topigi de var ordanda takip et marr ayında ki reglime kadar bir an evvel görüşüp tesviye başlamak istiyorum kısmetse yada aret kamar i düşünüyorum ikisi arasında yim sen nereyi düşünüyorsun canimgeçmiş olsun canım bende 6 senelik evliyim ilk tedavim olumsuz nerede yaptırmayı düşünüyorsun ?
Az değil canım gayet iyi sayısı kalitesi nasıl pekiKızlar dün 11 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş Cumartesi transfer dediler biraz morwlim boxuldu 5 az geldi bana bide 5. Gün embriyosu daha saglıklı diyorlar kafam cok karışık
KAliteli dedi ama bilmiyorum Cumartesiye kadar azalma ihtimali var diyor arkadaşlar bizre erkek faktörü vardıAz değil canım gayet iyi sayısı kalitesi nasıl peki
BEnde sendenim canımValla ben yaptırcam hakkım çeyrek altın bile așere bilirim yani o derece hatta bir ara söyledim çok gülmüştütam bir altın manyağıyim
Dondurulmuş önermedimi peki doktorunuzKAliteli dedi ama bilmiyorum Cumartesiye kadar azalma ihtimali var diyor arkadaşlar bizre erkek faktörü vardı
Evet canım ya haklısın keşke olsa da süper olurdu gerisi maddiyat bir şekilde hallolurBEnde sendenim canımbilezik falan isterim belki şaka bi tarafa rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsinde eşlerimizde mutku olsun bizlerde
Canım bende iki yer var aklımda brüksel ve bahçeci bakalım kısmetseCan im sana yazacam diye başka bi arkadaşa yazmışım şimdi momarial i düşünüyorum çok iyi bir kılınik diye duydum geri dönüşleri çok güzel istersen sende bi bal topigi de var ordanda takip et marr ayında ki reglime kadar bir an evvel görüşüp tesviye başlamak istiyorum kısmetse yada aret kamar i düşünüyorum ikisi arasında yim sen nereyi düşünüyorsun canim
brükselde rapor geçmiyor ama dimiCanım bende iki yer var aklımda brüksel ve bahçeci bakalım kısmetse
Yok önermedi Cumartesi transfer dediker sadece donduracak kadar kalmayabilir Cumartesiye kadarDondurulmuş önermedimi peki doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?