- 6 Mart 2020
- 40
- 44
- 3
- 40
- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.321
Bu çok güzel bir haber. İnşallah keseyi de göreceksin. Sağlıkla kucağına Alman dileğiyle.Geçen hafta pozitif sonucunu aldım şükür. Darısı isteyenlerin başına olsun. Pazartesi ultrason randevum var.
Amin inşallah negatifler düşükler inanın çok ihtiyacımız var. Rabbim herkese nasip etsin.Bu çok güzel bir haber. İnşallah keseyi de göreceksin. Sağlıkla kucağına Alman dileğiyle.
Amin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.Amin inşallah negatifler düşükler inanın çok ihtiyacımız var. Rabbim herkese nasip etsin.
Amin inşallahAmin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Evet ben kullandım 5 gün şimdi transferden sonrada kullanmaya devam ediyorumArkadaşlar merhaba transfer öncesi estrofem kullanınız oldu mu ?
Merhaba canım iyilik seni sormalı napıyorsun nasıl geçiyor tedavinCanım nasılsın Y yasemin773
Geçen hafta pozitif sonucunu aldım şükür. Darısı isteyenlerin başına olsun. Pazartesi ultrason randevum var.
Valla canım Allaha şükür bugün bismillah dedik doğum kontrol hapı kullanıyordum dün adet oldum bugün doktor kontrolüm vardı estroferm ilacına başladık. Bide bant verdi bacağıma yapıştırdım. Haftaya kontrolüm var bakalım.Merhaba canım iyilik seni sormalı napıyorsun nasıl geçiyor tedavin
Antakya da sonuç aldınız mı acaba?Geçmiş olsun canım hemen düzelir inşallah Allah yardımcımız olsun ya çok zormuş ☹
Ne bantıymış ki o ilk defa duydum canımValla canım Allaha şükür bugün bismillah dedik doğum kontrol hapı kullanıyordum dün adet oldum bugün doktor kontrolüm vardı estroferm ilacına başladık. Bide bant verdi bacağıma yapıştırdım. Haftaya kontrolüm var bakalım.
Climara forte bant diye geçiyor canım kalça bacağına yapistiriyorsun 17 martta cıkartıcam diğer bacağıma ikinci banti yapıştırdım öleNe bantıymış ki o ilk defa duydum canım
Hayırlısı olsun bende sen yazmazsan yazacaktım sana
evet bende şimdi internetten baktım ne işe yaradığını merak etmiştimClimara forte bant diye geçiyor canım kalça bacağına yapistiriyorsun 17 martta cıkartıcam diğer bacağıma ikinci banti yapıştırdım öle
Inşallah canım kan sulandırıcı vedi progestan ampul verdi bide celexcane inşallah güzel olurevet bende şimdi internetten baktım ne işe yaradığını merak etmiştim
Tedavi için yapılan işlemlermiş
İnşallah güzel bir zamanda rahat rahat geçirirsin
Herşey güzel olacak inşallah
Canim cok sukur bu ay kendiliğinden hamile kaldim çok şükür insallh bi sıkıntı olmaz inşallah dua edin banaDüşük çok ağrı yapar canım. Ben de geçen yıl bugün düşük yapmıştımAma bu ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Yumurtlama gününü takip et bence
Gerçekten miiiCanim cok sukur bu ay kendiliğinden hamile kaldim çok şükür insallh bi sıkıntı olmaz inşallah dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?