- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.361
Bende gazlı içeceği kahveyi biraktimCanım vitamin vs verdilerse doktorların saatlerini aksatmadan mutlaka iç
Ben genelde gazlı içecek içmedim hatta çok önce bıraktım sağlıklı şeyler yedim
Eve meyve sıkacağı aldım kendi nar ve portakal suyumu sıkıp kendim içtim taze olması daha iyi transferden sonra bol bol meyve tukettim ve sularını içtim
En son doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı ne yazıkkiAntakya da sonuç aldınız mı acaba?
hayırlı olsun canım bahçeci iyi merkez inşallah hayırlı haberlerini alırızcanım ben bahçecide başlıycam sanırım
Inşallah canım ama ilk önce su ortamın durulması lazım birazhayırlı olsun canım bahçeci iyi merkez inşallah hayırlı haberlerini alırız
Kahveyi bırakamadım zaten sadece günde bir fincan içiyorum oda normalmisBende gazlı içeceği kahveyi biraktim
Kahveyi bırakamadım zaten sadece günde bir fincan içiyorum oda normalmis
Öyle valla peşinden koşuyoruz adamların şunu ye bunu ye faydalı diyeherşeyi biz kadınlar yapıoruz oh ne ala
Öyle valla peşinden koşuyoruz adamların şunu ye bunu ye faydalı diye
Canım en hızlı kana geçer kan testi yaptirabilirsinMerhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmımerak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :)
bir yanım yaptırayım diyor , bir yanımda ya olumsuz sa hemen duymak istemedim canım çok kararsızım olmadı cuma gününe kadar sabredip yaptırayım kan testi:)Canım en hızlı kana geçer kan testi yaptirabilirsin
Canım sen bilirsin bende yaptırmadım bekledim benimki olumsuz oldub
bir yanım yaptırayım diyor , bir yanımda ya olumsuz sa hemen duymak istemedim canım çok kararsızım olmadı cuma gününe kadar sabredip yaptırayım kan testi:)
hayırlısı olsun canım benimde kalitesi çok iyi değil ama 3bc idi 5. gün taze transfer , bende çok olumsuz düşünmek istemiyorum ama durum ortada bakalım , senin geriye kalan dondurulmu embriyon kaldı mı , sürece nasıl devam ediceksin allah hayırlısını versin canımCanım sen bilirsin bende yaptırmadım bekledim benimki olumsuz oldu
Canım ben ilk denememi devlette yaptırdım normalde dondurma işlemi vardı ama eşimden sperm morfoloji sayi hareketlilik sorunları olduğu için iyi sperm bulamadılar benim yumurtam cıksa da eşimde sperm düzgün olmadığı için olumsuz oldu 3 tanesi 6 güne gitti 6. Gün embriyosu transfer edildi benimde orta kaliteydi hatta ben gün bazinda iyidir dedim madem 6. Gune kadar yasiyor dedim ama oyle degilmis ikinciye basliycaktik fakat şuanda virüs olduğundan dolayı erteledik tedavimiz yarim kalır diye korktuk açıkçasıhayırlısı olsun canım benimde kalitesi çok iyi değil ama 3bc idi 5. gün taze transfer , bende çok olumsuz düşünmek istemiyorum ama durum ortada bakalım , senin geriye kalan dondurulmu embriyon kaldı mı , sürece nasıl devam ediceksin allah hayırlısını versin canım
Amin canım güzel haber bekleyen herkestenanladım canım , bende olsam virüs sebebiyle yeni tedaviye cesaret edemezdim, En yakın zamanda dünyayı ülkemizi terk ederde şu virüs , senden güzel haberler duyarız
Canım.bu arada sen nerede denedin tup bebeğihayırlısı olsun canım benimde kalitesi çok iyi değil ama 3bc idi 5. gün taze transfer , bende çok olumsuz düşünmek istemiyorum ama durum ortada bakalım , senin geriye kalan dondurulmu embriyon kaldı mı , sürece nasıl devam ediceksin allah hayırlısını versin canım
ben bahçeci umut doktorum cem çelikCanım.bu arada sen nerede denedin tup bebeği
canım bende bahçecide başlıycam hatta görüşmeye gittik ama testlerimize yaptırmaya gidecektik yaptıramıyoruz işte maalesef kısmet değilmişben bahçeci umut doktorum cem çelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?