- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
amin canım inşallah bende buradan ilk denemem olduğu için hem paylaşımda bulunacağımBEnimde ilk denemem canim insallah güzel haberi aliriz hayırlısı olsun hepimiz için ♥
sizin sorununuz neydi ? ne için tüp bebek denemesi yapıyorsunuz ?BEnimde ilk denemem canim insallah güzel haberi aliriz hayırlısı olsun hepimiz için ♥
Perşembe günü açılır resmi tatil ÇarşambaBenimde ilk denenem olucak kismet olursa kizlar yarin acik degildir dimi hastaneler cunku bugun adet oldum
2. Ya da 3. Gunu kritik. Persembe 3. Gunu olacak o gun gidersin.Benimde ilk denenem olucak kismet olursa kizlar yarin acik degildir dimi hastaneler cunku bugun adet oldum
Doğru diyorsun evet persembe artik :)Perşembe günü açılır resmi tatil Çarşamba
3. Gunum oluyor persembe evet insallah iyi haberler alirim tedavi surecim uzamaz2. Ya da 3. Gunu kritik. Persembe 3. Gunu olacak o gun gidersin.
Olumlu dusun guzel haberlerle gel3. Gunum oluyor persembe evet insallah iyi haberler alirim tedavi surecim uzamaz
Incir yiycem yumurta icin iyiymis :) yumurta toplama islemine kadar yiyebildigim kadarini artikOlumlu dusun guzel haberlerle gel
İnsallah pozitif haberleri paylasiriz canimamin canım inşallah bende buradan ilk denemem olduğu için hem paylaşımda bulunacağım
İnşallah güzel sonuçlarımız olurda paylaşırız hep birlikte..
Evet temiz beslenmeye bak.Incir yiycem yumurta icin iyiymis :) yumurta toplama islemine kadar yiyebildigim kadarini artik
Aslinda hic bi sebep yok esimin testleri gayet iyi bendede bisey yok diye biliyorduk ama sol tarafta pko varmış doktor bu şekilde de hamile kalırsın dedi ama biz denemek istedik tüp bebeğisizin sorununuz neydi ? ne için tüp bebek denemesi yapıyorsunuz ?
Yumurta toplama gunune kadar baska ne yıyebilirimEvet temiz beslenmeye bak.
Canım inciri bol yemek lazım evet bende tüketeceğim ama prolaktin yükseltiyor diyenlerde var dikkatli tüketmek lazımmış. İncir ve havucu birlikte tüketme planım var. Ayrıca bu durumda iken genelde günde 100-200 gr et tüketilmesi öneriliyor protein almak açısından bilgin olsun.Yumurta toplama gunune kadar baska ne yıyebilirim
Transferden sonra da her gun 1 dilim ananasCanım inciri bol yemek lazım evet bende tüketeceğim ama prolaktin yükseltiyor diyenlerde var dikkatli tüketmek lazımmış. İncir ve havucu birlikte tüketme planım var. Ayrıca bu durumda iken genelde günde 100-200 gr et tüketilmesi öneriliyor protein almak açısından bilgin olsun.
Ananas ne işe yarıyormuş ki ben çok severek yerim kendisini amaTransferden sonra da her gun 1 dilim ananasnasip olursa tbi :)
Tutunmaya yariyormusAnanas ne işe yarıyormuş ki ben çok severek yerim kendisini ama
Avokadoyu duydum da ananası Hiç duymamıştım iyi oldu buTutunmaya yariyormus
Amh in mi düşük? Avokadoyu da duydum ama ananasin tadi daha,guzelAvokadoyu duydum da ananası Hiç duymamıştım iyi oldu bubirde benim doktor bana pro women verdi yumurta kalitesi içinmiş.
Amh ile ilgili birşey söylemedi doktor ama direkt onu verdi, bilemedim.. Evet ananas gibisi yok ama Avokadoyu da limon ve zeytinyağla birlikte blender ile ezip püre haline getiriyorum sonra sevdiğim baharatlarla karıştırıp yiyorum denemediysen böyle tavsiye ederim. Bizi böyle bekleten veletler için değer napalımAmh in mi düşük? Avokadoyu da duydum ama ananasin tadi daha,guzelbasladin mi sen tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?