Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

bahçecide online görüşme varya canım arayıp danış bence rapor süresi uzatılıyormu önden kullanmam gereken ilaçlar var mı falan diye

merhaba canım beni kendileri aradılar ..diyor ki ; rapor olsa da sadece ilaçların ilk aydan itibaren karlılarmış..yani normalde 3 tüp deneme hakkım var ama her defasında ilaçları karşılamadıklarını söylediler..ben de olmas bu yanlış dedim yani..zeynep kamil tüp bebek bölümüne sormam gerek..zaten pahalı olan ilaçlar..ne anlamı var ki o zaman raporu o kadar uğraştım ..6 ayım var zaten ve corona çıktı şansa..bilemiyorum ama kadın öyle söyledi bana..

canım ben bahçeci hastasıyım orada da rapor geçiyor dediğin gibi rapor hakkın oluyor ilaçları da her denemeden kullanabiliyorsun

Evet canim bahcecide her raporunda ilacda kullanabiliyorsun hatta havuz yönteminde rapor hakkını kullanmayıp sadece ilaçları bile kullanabilirsin

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın... ben eşim içim sormuştum ürolog verdi ona sperm kalitesi için
Evet sperm kalitesini de yükseltiyor ama daha dikkat etmek gereken pek çok şey var. Paketli hiçbir şey yememek, bol salata ve sebze tüketmek, haftada iki kez nohut tüketmek gibi

Evet sperm kalitesini de yükseltiyor ama daha dikkat etmek gereken pek çok şey var. Paketli hiçbir şey yememek, bol salata ve sebze tüketmek, haftada iki kez nohut tüketmek gibi
Eşime hiçbir şey yaptıramıyorum canım maalesef sanki bi şey deyince onu suçluyorum gibi davranıyor umarım işin ciddiyetinin farkına varır en kısa zamanda

Bilgiler için de çok çok teşekkür ederim rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…