- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
-
Okurken istahim acildiAmh ile ilgili birşey söylemedi doktor ama direkt onu verdi, bilemedim.. Evet ananas gibisi yok ama Avokadoyu da limon ve zeytinyağla birlikte blender ile ezip püre haline getiriyorum sonra sevdiğim baharatlarla karıştırıp yiyorum denemediysen böyle tavsiye ederim. Bizi böyle bekleten veletler için değer napalımYok canım adet olmayı bekliyorum ocak ortasına denk gelecek hesabıma göre 2. Yada 3. Gün gel dedi doktor
Resmi tatilde nerede yaptırıyorsunBenimde ilk denenem olucak kismet olursa kizlar yarin acik degildir dimi hastaneler cunku bugun adet oldum
Insallah canımİnsallah pozitif haberleri paylasiriz canim
Insallah canım nasip ederde hamiș kalırsak o zaman babalarının vay haline..Okurken istahim acildiallah iyiligini versin veletlerimiz gelir insllah aetik bu kadar ugrastan sonra
Kanuniye gidicemResmi tatilde nerede yaptırıyorsun
Belli bir zaman denediniz mi peki?Aslinda hic bi sebep yok esimin testleri gayet iyi bendede bisey yok diye biliyorduk ama sol tarafta pko varmış doktor bu şekilde de hamile kalırsın dedi ama biz denemek istedik tüp bebeği
Eslerimiz de hazir zaten herseyi onumuze sermeyeInsallah canım nasip ederde hamiș kalırsak o zaman babalarının vay haline..Hamiș olursak ben gereksiz şeyler istiycem altı sene bekledim neler isterim neler
Kanuni büyük bir hastane bence mutlaka vardır diye düşünüyorumKanuniye gidicem
Valla ben yaptırcam hakkım çeyrek altın bile așere bilirim yani o derece hatta bir ara söyledim çok gülmüştüEslerimiz de hazir zaten herseyi onumuze sermeyeesim oyle diyor onune sererim herseyi zorla yediririm diyo
Tup bebek bolumu var görüşmeye gittim de yarin acik mi degil mi biomiyorum en iyisi obur gun gitmek daha mantikli 3 . Gunum oluyorKanuni büyük bir hastane bence mutlaka vardır diye düşünüyorum
Valla ben yaptırcam hakkım çeyrek altın bile așere bilirim yani o derece hatta bir ara söyledim çok gülmüştütam bir altın manyağıyim
2 ocak perşembeye denk geliyor açıktır o zamanTup bebek bolumu var görüşmeye gittim de yarin acik mi degil mi biomiyorum en iyisi obur gun gitmek daha mantikli 3 . Gunum oluyor
Evet bakalim nasil bir yol bizi bekliyor2 ocak perşembeye denk geliyor açıktır o zaman
Ay ben taksitle mobilya takımı almıştım bir 6 sene oldu bisey olmasıncanim yeni koltuk takımı falan cekti
Valla ben sanki denenem ilk olacağı için çok kendi beklentimiz yüksek tutamıyorum..Evet bakalim nasil bir yol bizi bekliyor
Ay ben taksitle mobilya takımı almıştım bir 6 sene oldu bisey olmasın
Sen nerde deniyceksin ? Benimde beklentim acikcasi 2 tane basarisiz asilamam oldu dimdizlak bekliyorum ne zaman bebis gelcek diyeValla ben sanki denenem ilk olacağı için çok kendi beklentimiz yüksek tutamıyorum..
Zeynep kamil de deniycem ama bende Avrupa yakasından oturuyorum git gel yapıyorum yorucu biraz ben hiç aşılama denemedimSen nerde deniyceksin ? Benimde beklentim acikcasi 2 tane basarisiz asilamam oldu dimdizlak bekliyorum ne zaman bebis gelcek diye
Belki asilamada tutar sizin buyuk bir sorun yoksaZeynep kamil de deniycem ama bende Avrupa yakasından oturuyorum git gel yapıyorum yorucu biraz ben hiç aşılama denemedim
Çok büyük sorunlar varBelki asilamada tutar sizin buyuk bir sorun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?