Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Merhaba bende de amh düşüklüğü var bu ay başladım tedaviye.
Amh 0.45
Dhea biosteron ve elenetal
Ve melatonin ve d vitamini kullanıyorum
Dhea biosteron 3 ayda fayda sağlıyormuş bana şuan daha 1 ay oldu tedaviye başlamadan 1 ay öncesinden vitaminlere başladım
çok iyi yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun :nazar:

benden tüp bebek amh değerimi istemediler testlerimde kan verdim göremedim
Daha önce yaptırdığımda yüksek gözüküyordu
Eşimde sıkıntı var benim sayı ,morfoloji ,ileri hızlı çok çok düşük ondan 6 senedir olmuyor

İnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar acı ve o kadar para🙁🙁

Bende aşılama işe başladım fazla yumurta gelişmiş ve çoğul gebelik sebebiyle iptal edildi tüp bebeğe geçildi aşılama bile ilk denemem olacakken tüp bebeğe giriştik bakalım cumartesi yumurta toplanacak hiç aklımda yokken bir anda tüp bebek süreci başladı

Arkadaşlar amh ın düşük olmasını çok stres yapmamalıyız. Bize verilen ilaçların dozunu amh belirlemiyormuş. Önemli olan adetli iken bizde gördükleri folikül sayıları imiş.

Kısa deneyimime göre yeni açılan bir yerde başlamak biraz risk gibi embriyolog ve laboratuvar çok önemli tüp bebekte Allah hiç birimizin emeğini boş çıkartmasın
Unutmamak lazım ki Rabbim ol derse her şey olur
Bende riske atmak istemiyorum ama çok çok iyi yerlere gidip sonuç alamayan o kadar insan olduğunu da duyunca fark eder mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası. Fazlasıyla kararsızım merkez konusunda. Sadece tevekkül edeceğim galiba çünkü il dışına çıkma gibi bir durumum işten dolayı ne yazıkki yok ☹️ dediğiniz gibi Rabbim Ol derse oluverir, Ol demezse yaprak bile kıpırdamazmış yerinden.

Bende aşılama işe başladım fazla yumurta gelişmiş ve çoğul gebelik sebebiyle iptal edildi tüp bebeğe geçildi aşılama bile ilk denemem olacakken tüp bebeğe giriştik bakalım cumartesi yumurta toplanacak hiç aklımda yokken bir anda tüp bebek süreci başladı
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebislerini kucağına almayı nasip etsin 🤲
Evet doğrudur aşılamada çok fazla yumurta olması da iyi değil maalesef
Demekki kısmetin böyleymiş bende ilk defa tüp bebek deneyecegim 🤭

Bende riske atmak istemiyorum ama çok çok iyi yerlere gidip sonuç alamayan o kadar insan olduğunu da duyunca fark eder mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası. Fazlasıyla kararsızım merkez konusunda. Sadece tevekkül edeceğim galiba çünkü il dışına çıkma gibi bir durumum işten dolayı ne yazıkki yok ☹ dediğiniz gibi Rabbim Ol derse oluverir, Ol demezse yaprak bile kıpırdamazmış yerinden.
Evet çok haklısın
Bazen hersey üstümüze geliyor ama inşallah hersey düzelecek
Çocuklarımızı büyüttüğümuzde bu acılarımızi unutacağız

Dis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu

Dis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu
Aynı durumdan bende muzdaribim ağzımda sürekli iltihap tadı var yerleşmiş artık kroniklesmis benimki kaç kere dişçiye gittim ve söyledim gargara sürekli kullandım tuzlu su yaptım ovdum
Antibiyotik kullandım bana mısın demedi maalesef
Genelde çürük vs varsa tedaviden önce gidip baktirin deniliyor

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebislerini kucağına almayı nasip etsin 🤲
Evet doğrudur aşılamada çok fazla yumurta olması da iyi değil maalesef
Demekki kısmetin böyleymiş bende ilk defa tüp bebek deneyecegim 🤭
Zor süreç gerçekten karnım delik deşik umarım allahım görür ve hepimize nasip eder🤲🏻

Curuk engel mi tutunmasina ?
Diş eti iltihabı kanda çıkan bir şey değildir sistemik olmaz tutunmayı da etkilemez. Kaldı ki ağzında dolu diş çürüğü olup spontane gebe kalan bir Sürü insan vardır. Bunlar tutunmayı etkileyemez. Eğer tutunmayı etkilese idi dünya nüfusunun su an buyuk bir kismi olmazdi.

Back
X