Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Zor süreç gerçekten karnım delik deşik umarım allahım görür ve hepimize nasip eder🤲🏻
Önceki tedavimde kullandığım iğneleri biriktirmiştim. Hani şu ayakkabı kutusu gibi olan saklama kutuları oluyor ya onun birini doldurmuştum. Yine olsun yine yaparım biriktiririm karnım delik deşik olmuş acımış morarmış umrumda bile değil. Yeter ki gebe kalabileyim sağlıkla bebeğimi kucağıma alabileyim

Önceki tedavimde kullandığım iğneleri biriktirmiştim. Hani şu ayakkabı kutusu gibi olan saklama kutuları oluyor ya onun birini doldurmuştum. Yine olsun yine yaparım biriktiririm karnım delik deşik olmuş acımış morarmış umrumda bile değil. Yeter ki gebe kalabileyim sağlıkla bebeğimi kucağıma alabileyim
Allah daha fazla bekletmesin hicbirimizi

Diş eti iltihabı kanda çıkan bir şey değildir sistemik olmaz tutunmayı da etkilemez. Kaldı ki ağzında dolu diş çürüğü olup spontane gebe kalan bir Sürü insan vardır. Bunlar tutunmayı etkileyemez. Eğer tutunmayı etkilese idi dünya nüfusunun su an buyuk bir kismi olmazdi.
Icime su serptin canim

Öyle aynen canım daha bizimle olmadan bu kadar fedakarlık zaten anneliğin değişik bir güdüsü bide bana çatlama ve yumurta geliştirme iğneleri dışında hiç bir şey vermediler tek bir hap bile acaba normal mi

Öyle aynen canım daha bizimle olmadan bu kadar fedakarlık zaten anneliğin değişik bir güdüsü bide bana çatlama ve yumurta geliştirme iğneleri dışında hiç bir şey vermediler tek bir hap bile acaba normal mi
Bu tedaviler tamamen kişisel olan şeyler. Yumurta sayımıza hormonlarımıza Rahim kalınlığımıza göre değişiyor aldığımız ilaçlar

Benim de ikinci denemem olacak. 9 aylık gebe idim ben bebeğimi kucağıma almama sayılı gün vardı kaybettik onu.
Bana şu an en iyi gelen şey tekrar tedaviye başlayacak olmam
Allah sabir versiiiinn cok sasirdim basiniz,sagolsun . Kusura bakma uzmek istemem ama neden oldu öyle

Allah sabir versiiiinn cok sasirdim basiniz,sagolsun . Kusura bakma uzmek istemem ama neden oldu öyle
Kalbi durmuş. Bebeğim çok sağlıklı idi kordonu dolanmamış kakasını yutmamış nedeni tam bilinmiyor. 3 ay önce Doğum yaptım sezaryen olmak zorunda kaldığım için beklemem gereken asgari süre var o dönemde yumurta toplayalım donduralım dedik.

Kalbi durmuş. Bebeğim çok sağlıklı idi kordonu dolanmamış kakasını yutmamış nedeni tam bilinmiyor. 3 ay önce Doğum yaptım sezaryen olmak zorunda kaldığım için beklemem gereken asgari süre var o dönemde yumurta toplayalım donduralım dedik.
Ahh kuzum benim yaaa 😔😔 cok uzuldum tedwvi ile mi olmustu.?

Imtihan icinde imtihan olmussunuz ya cok uzuldum . Rabbim bundan sonra yuzunuze yuzumuze guler insallah
Herkesin bir sınavı var işte bu da bizimki. Insallah bir daha böyle bir acı yaşamam, allah kimseye de yaşatmasın. En kısa sürede de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bebeğim tutmuştu ki ben 37. Haftada kaybettim onu. Sorun yoktu. Kalbi durmuş ani bebek ölümü diye geçiyor literatürde. Sebebi bilinmiyor. Tek bildiğimiz genetik olarak bir sorunu olmadığı.
inanamıyorum ya gerçekten 37 hafta ne demek off Allah gerçekten kolaylık versin
çok zor bir durum

Back
X