- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
Keşke canım ama bilemiyoruz malesef. Eşim okadar umutlu ki şimdiden cocuk ismi düşünüyor :)Amiinn insalllahhh keske sonunin garanti oldugunu bilsek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke canım ama bilemiyoruz malesef. Eşim okadar umutlu ki şimdiden cocuk ismi düşünüyor :)Amiinn insalllahhh keske sonunin garanti oldugunu bilsek
Ben pek olumsuz düşünmüyordum ama şimdi zaman yaklaştıkça sürekli aklımda ya olmazsa düşüncesi hatta ya embriyo bile oluşmazsa diyorum Allah korusunamin inşallah evet çok bekledik artık şimdi günler geçmiyor gibi geliyor bana birde olmazsa..kafamdan hep bunu da geçiriyorum valla özelde yaptıracağım o zaman herşey ateş pahası ama kredi vs. çekeceğiz mecburen Allah herkese kolaylıklar versin
Para para paraaa paraaa varlığıbir dert yoklugu yaraTabiki mesela muayene 650 tl rahim dinlendirme benim için şuan düşünmüyor ama farklı bir gelişme olur ve isterse 1750 tl, geriye embriyo kalırsa 1 yıllık dondurma ücreti 2200 tl Allah yardımcımız olsun
Bu detayları bir yere not alıp eşimin eline sıkıştıracağımKızlar bende cumartesi transfer olacağım. Transfer sonrası Kızlar bol yeşil mercimek, bakliyat ağırlıklı protein ağırlıklı beslenme önemliymiş. Yukarı uzanma eğilme gibi kabızlık ıkınma gibi zorlayıcı şeyler olmamalı. Kan akışı olması için evin içindede 20 dk 30 dk yürüme iyi gelir deniyor. Bol havuç, kivi, kabak çekirdeği de faydalıymış. Ama ilk gün ayakların altına yastık koyup uzanın dinlenin diyorlar. Bende bu şekilde de denemeyi düşünüyorum
Insallah nasip olur :)Keşke canım ama bilemiyoruz malesef. Eşim okadar umutlu ki şimdiden cocuk ismi düşünüyor :)
Sanırım öyleevet ya ufff biz yine uyguna yaptırıorz desene :)
O kadar haklısın kii girdik bir yola bakalım neler olacakPara para paraaa paraaa varlığıbir dert yoklugu yarapara olmadan yokuz
Ya baticaz ya cikicazO kadar haklısın kii girdik bir yola bakalım neler olacak![]()
yaaaa erkekler bazen soleyemiyo aslında içten içe kotu oluyorlar. Eşimde anlatıyor dun arkadaşı diyomus ki ceketi atsam hamile eşim tabi ki bizimkinde tık yokmusInsallah nasip olur :)esime de arkadasi gecen baba oluyorum demis .adam yikilmis
İçimden söylediğimi buradan yazdınYa baticaz ya cikicaz![]()
Amiin canım inşallahHAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN KIZLAR![]()
![]()
![]()
![]()
Yok onun altından kalkamam zor Allah biliyor bu süreçler zor Allah utandırmasın kimseyiSanırım öyleallah korusun 2. Tedavi diye birşey olmaz inşallah ama olursa 2.sini özelde yaptırmak biraz zorlar
Aynen öyle inşallah üstesinden geleceğiz.Yok onun altından kalkamam zor Allah biliyor bu süreçler zor Allah utandırmasın kimseyi
Benim esim belli ediyoryaaaa erkekler bazen soleyemiyo aslında içten içe kotu oluyorlar. Eşimde anlatıyor dun arkadaşı diyomus ki ceketi atsam hamile eşim tabi ki bizimkinde tık yokmus![]()
24cük yasimdayim .sen :)İçimden söylediğimi buradan yazdınbu arada kaç yaşındaydın
Aynı yaştaymışız24cük yasimdayim .sen :)
amin canmAynen öyle inşallah üstesinden geleceğiz.![]()
İnşallah canımBenim esim belli ediyoren cok da onun icin istiyorum