Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Banada 6. Gün embriyosu koydular artık 6 güne gelmişse kalite vs aranmiyor dedi bu çok olumlu bir durum aslında bebek geliyor ddemek oluyor insallah hayirlisiyla transfer olsun da zaman cabuk geciyor insallah olumlu sonuçlanir
Sanki 5.gün emriyosunun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum sanki kadın öle aktarım yapti

benim opu olmuştu tek embriyo vardı gelişimi durduğu için iptal edildi. Adet olmamı bekliyoruz tekrar ilaca başlamam için. Hala adet olmadım.

Senin kaç yumurta toplanmıştı bir tane embriyon mu oldu? Benim de ilerlemedi durdu iptal oldu. 😰
3 tane toplandı halbuki usg 6 tane İdi. Doktorum çok uğraşmış 30 kez yıkama yaptım ama gelmedi dedi. 3 yumurtadan 1 tanesi döllendi. Onda da 3. Günden sonra gelişimi durmuş. Sanırım yaştan dolayı kalite de düşüyor artık dedi. Geçen sene 5 tane toplanmış hepsi de döllenmiş 3 tanesi 5. Güne gelip dondurulabilmişti.

3 tane toplandı halbuki usg 6 tane İdi. Doktorum çok uğraşmış 30 kez yıkama yaptım ama gelmedi dedi. 3 yumurtadan 1 tanesi döllendi. Onda da 3. Günden sonra gelişimi durmuş. Sanırım yaştan dolayı kalite de düşüyor artık dedi. Geçen sene 5 tane toplanmış hepsi de döllenmiş 3 tanesi 5. Güne gelip dondurulabilmişti.
Yaş kaçtı ? Bende de aynı sorun oldu. Ben ilk kez yaptırdım.4 toplandı bende 5 görünüyordu. 3 yumurta olgunmuş ama senin gibi benim de 1 tane döllendi. 3. Gün iptal edildi çünkü durmuş ilerlemesi. Hala 2 hücreli hiç ilerlememiş😔

Canım nasılsın sağlık durumun nasıl ?
Bende beklemedeyim ilaç raporumu çıkartacağım bazı eksik evrakları tamamlamam lazım özelde bir kaç yere gideceğim
Çok şükür daha iyiyim canım kanama leke falan hepsi bitti kontrole gideceğim hafta başında betanın sıfırlandığını görmek istiyor doktor birde muayene edecekmiş.
Tüp ne olmuştu canım senin bu aralar kafam allak bullak.

Çok şükür daha iyiyim canım kanama leke falan hepsi bitti kontrole gideceğim hafta başında betanın sıfırlandığını görmek istiyor doktor birde muayene edecekmiş.
Tüp ne olmuştu canım senin bu aralar kafam allak bullak.
Canım benim tup bebek ilk deneme olumsuz oldu şimdi tekrar ilaç raporu çıkartacağım bugün hastaneydeydim şimdi çıktım

Back
X