Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Canım benim tup bebek ilk deneme olumsuz oldu şimdi tekrar ilaç raporu çıkartacağım bugün hastaneydeydim şimdi çıktım
Hayırlısı olsun canım Allahın izniyle tekrar denersinşz inşallah 🤲
Hemen deneyecek misiniz peki rapor çıkınca?
Kafalar hep allak bullak böyle durumlarda ama güzel haberler alacağız inş 🤲🤗

Ben de 34. Bu ilk denememdi. Korkuyorum 2. Ye başlamaya. Yumurta kalitesi için ne yapıyorsun? Ben impryl diye bir vitamin alıcam bugün. Bir de iyi beslenmeye çalışıyorum.
Benim ilk denemeden dondurulmuş pgd li bir embriyom var. İkinci turda hiç embriyo yok. Üçüncü turda bakalım ne çıkacak. Ben gebelik düşünmeye başladığımdan bu yana ortalama 3 senedir filan hayatımdan şekeri paketli gıdaları tavuğu çıkardım, kafeini azalttım. Kendimce Temiz beslenmeye çalıştım. Rutinime omega 3, b12 ve metil formlu folik asit ekledim. Şimdi de d vitamini, omega3, ubiquinol, folik asit, b12 ve arı sütü polen propolis tableti alıyorum.

Benim ilk denemeden dondurulmuş pgd li bir embriyom var. İkinci turda hiç embriyo yok. Üçüncü turda bakalım ne çıkacak. Ben gebelik düşünmeye başladığımdan bu yana ortalama 3 senedir filan hayatımdan şekeri paketli gıdaları tavuğu çıkardım, kafeini azalttım. Kendimce Temiz beslenmeye çalıştım. Rutinime omega 3, b12 ve metil formlu folik asit ekledim. Şimdi de d vitamini, omega3, ubiquinol, folik asit, b12 ve arı sütü polen propolis tableti alıyorum.
Ben de sigara içiyordum yazın bıraktım.baya bir şey kullanıyorsun inş işe yarar. Neden 2. De hiç çıkmadı acaba? Ben bugün genetik test yaptırdım sen yaptırdın mı hiç?

Çok şükür daha iyiyim canım kanama leke falan hepsi bitti kontrole gideceğim hafta başında betanın sıfırlandığını görmek istiyor doktor birde muayene edecekmiş.
Tüp ne olmuştu canım senin bu aralar kafam allak bullak.
Canım hemen deneyemeyeceğim eşimin testlerinde sıkıntı var düşüklük iyice artmış

Ben de sigara içiyordum yazın bıraktım.baya bir şey kullanıyorsun inş işe yarar. Neden 2. De hiç çıkmadı acaba? Ben bugün genetik test yaptırdım sen yaptırdın mı hiç?
Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın. Benim amh 0.2. Çok takılmıyorum ama doktorum dedi ki artık yaşa bağlı kalite de düşüyor. Genetik test derken? Bizim kromozomlar temiz. Benim pıhtılaşma sorunum var gebelikte ilaç kullanacağım.

Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın. Benim amh 0.2. Çok takılmıyorum ama doktorum dedi ki artık yaşa bağlı kalite de düşüyor. Genetik test derken? Bizim kromozomlar temiz. Benim pıhtılaşma sorunum var gebelikte ilaç kullanacağım.
Kromozom analizi , trombofili sen yaptırmışsın sanrm. Bence bu stresle de ilgili aşırı stresli ve üzüntülü 3-4 yıl yaşadım bu amh düzeyini etkiliyormuş. Neyse deneyecğz olana kadar napalım😉 hep aynı düzey ilaç mı kullandın tedavilerde ? Dr bana bu ay büyüme hormonu daha değişik bir şey vereceğini söyledi. Gonalf falan vermeyecek sanrm.

Kromozom analizi , trombofili sen yaptırmışsın sanrm. Bence bu stresle de ilgili aşırı stresli ve üzüntülü 3-4 yıl yaşadım bu amh düzeyini etkiliyormuş. Neyse deneyecğz olana kadar napalım😉 hep aynı düzey ilaç mı kullandın tedavilerde ? Dr bana bu ay büyüme hormonu daha değişik bir şey vereceğini söyledi. Gonalf falan vermeyecek sanrm.
Stres üzüntü çok etkili evet. Benim de su 5 ayım kabus gibi geçti diyebilirim. Geçen seneki tedavi ile bu seneki tedavide ilaç dozları farklı idi.

Stres üzüntü çok etkili evet. Benim de su 5 ayım kabus gibi geçti diyebilirim. Geçen seneki tedavi ile bu seneki tedavide ilaç dozları farklı idi.
İlk tedavinde daha düşük doz mu kullanıldı? Ne güzel dondurulmuş varmış Pgt li. Kaç yumurtadan kaçı döllendi ilk tedavide? 5. Günde donduruluyor sadece değil mi? Havuz mu yapıyorsunuz? Benim için rüya sanırım pgt li embriyo , o günleri dr görür müyüm acaba;( döllenme ve ilerleme problemi var. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırız da bu sıkıntılar biter.

Canım kaç yaşındasın b3nde de rezerv azlığı var hangi hastane ve hangi dr seninki ben de iki kilinik arasnda kararsız kaldım altı bucuk yıllık evliyim ben de tedaviye başlayıp tüp bebek yapmak istiyorum

Evet bende duydum çok etkili diye bende senin gibi 4 yıl çok stresli bi hayat yaşadım ama artık acele etmek iyi bir kılınik ve dr arayisindayim rezervlerin azaldı dogru kilinik arıyorum Su an bir an önce görüşmeleri yapıp tedaviye başlamak için zor bi hastayım çünkü hiç hamile kalmadım rezervlerim az yaşın 36 bana dr ve kilinik onerebilirmiisiniz

Canım kaç yaşındasın b3nde de rezerv azlığı var hangi hastane ve hangi dr seninki ben de iki kilinik arasnda kararsız kaldım altı bucuk yıllık evliyim ben de tedaviye başlayıp tüp bebek yapmak istiyorum
geçmiş olsun canım bende 6 senelik evliyim ilk tedavim olumsuz nerede yaptırmayı düşünüyorsun ?

Arkadaşlar söz son sorum :) transfer yapılmalı 5 gün oldu. Ve ben aşırı acıkıyorum. Ve yediklerim mideme hiç girmiyor sanki. Hep boş. Gece bile açlığa uyanıyorum. Benim gibi olan var mı :) çok komik gerçekten ama :)))

İlk tedavinde daha düşük doz mu kullanıldı? Ne güzel dondurulmuş varmış Pgt li. Kaç yumurtadan kaçı döllendi ilk tedavide? 5. Günde donduruluyor sadece değil mi? Havuz mu yapıyorsunuz? Benim için rüya sanırım pgt li embriyo , o günleri dr görür müyüm acaba;( döllenme ve ilerleme problemi var. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırız da bu sıkıntılar biter.
ilk tedavide de aynı ilaçlar vardı sadece merional dozu 75 ken 150 ye çıktı.

Merhabalar arkadaşlar, biraz aradan sonra geri döndüm :) Doktorum haftaya kontrole çağırdı, ayrıca durum değerlendirmesi yapacağız. Bende bu süreçte biraz araştırma yaptım, daha önce benim gibi olan arkadaşımla konuştum. Onun da sebebi açıklanamayan infertilite durumu vardı. Son denemesinde IMSI yöntemi uygulamışlar ayrıca intralipid serum vermişler. IMSI ile daha önce 5. günü gören embriyosu hiç olmamışken bu kez olmuş. Makalelere de baktım, özellikle tekrarlayan başarısızlık durumunda öneriliyor. Allah bize de nasip eder inşallah :dua:

Back
X